Coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, el Club Tennis Plana d’en Berga va acollir les finals del campionat Open Head de la Federació Catalana de Pàdel.

Nombrós públic va donar-se cita al club vallenc per gaudir de les finals que van començar a disputar-se a les 9 del matí. A primera hora van jugar els finalistes de la 4a categoria masculina, Albert Vives i Xavier Jou, davant Ramon Giró i Pol Dalmau. El matx va caure del costat dels primers, per un clar 6/1, 6/2. A les 10 del matí va ser el torn de la final de 4a categoria femenina que va enfrontar Gemma Montserrat i Maria José Arévalo amb Judit Baldrich i Pepi Delfa. El partit va ser llarg i molt ajustat arribant al tercer set que finalment es van endur Baldrich i Delfa amb un resultat final de 7/6, 6/7, 6/7.

A les 11 va ser el torn de les finals de la 3a categoria. En homes, es van enfrontar Dani Padró i Jordi Expósito amb Raul Jiménez i Alexandre Sugranyes. El partit, amb punts molt treballats i de nivell, també va arribar al tercer set. Els campions del torneig van ser Padró i Expósito imposant-se per 6/1, 2/6, 6/3. A la mateixa hora es va disputar la final de la 3a categoria femenina. Les caps de sèrie del torneig, Laia i Anna Llao, i Eli Sans i Dalia Acosta, van enfrontar-se per tercer cop aquesta temporada. En aquesta ocasió, el matx se’l van endur les germanes Llao per 6/3, 7/6.

Els campions de cada categoria van guanyar un paleter Head, i els sots-campions una motxilla Head, gentilesa de la Federació Catalana de Pàdel.

En els quadres de consolació, en 4a masculina van guanyar els germans Jose i Francisco Javier Jiménez; en la 3a masculina Dani Neff i Tente Casado, en la 4a femenina Susanna Vilalta i Rosa Montserrat, i en la 3a femenina Ana Fuiorea i Elsa Queralt.

Els campions de consolació van endur-se una ampolla de vi del patrocinador del club vallenc, Celler Ronadelles – Cap de ruc.

Cap al migdia, es va poder fer un tast de vi coincidint amb les finals, gentilesa de La Conilla.

 

Si voleu veure les fotografies del dia a dia del torneig, podeu clicar en els enllaços que trobareu a continuació (no oblideu que si compartiu alguna imatge, anomenar #PlanaDenBerga i etiquetar el nostre club @planadenberga, gràcies!!!):

 

📷 Dilluns dia 5/09/22: https://photos.app.goo.gl/AXHgdXzoSKR92kFGA

📷 Dimarts dia 6/09/22: https://photos.app.goo.gl/K1EdnFJ6AeAtitRN6

📷 Dimecres dia 7/09/22: https://photos.app.goo.gl/R8JRzsSCt4PEefao9

📷 Dijous dia 8/09/22: https://photos.app.goo.gl/HHoTenoqBrEySbJt6

📷 Divendres dia 9/09/22: https://photos.app.goo.gl/6f5B8RpksstLTBEc8

📷 Dissabte dia 10/09/22 (SEMIS): https://photos.app.goo.gl/5QATDpodVYsaq3co8

📷 Diumenge dia 11/09/22 (FINALS): https://photos.app.goo.gl/FJFKoH7akSUPHYYF7