Un cop finalitzada l’aturada estiuenca de la Lliga Catalana de Pàdel, el passat cap de setmana es va reprendre la competició per encarar el darrer tram de la competició de l’any 2022.

Quatre dels set equips de la Plana van tornar a disputar partits de lliga: el Masculí A, i els Femenins A, B i C.

Els primer en re-estrenar-se van ser els nois del Masculí A que van visitar Cunit per enfrontar-se amb el Club Sports Padel Cunit B. Els de la Plana van poder sumar un punt en el seu enfrontament. Per la Plana van jugar de parella 1 Ian Ribas i Gerard Roca, de parella 2 Cristian Muñoz i Marc Veciana, i de parella 3 Carles Gallart i Francesc Gallart. El proper cap de setmana el Masculí A rebrà la visita del Golf Costa Daurada B diumenge 25 de setembre a les dotze del migdia.

Pel que fa els equips femenins, el Femení A va rebre la visita del cuer del seu grup, el Tennis TDB B amb qui van poder sumar 2 punts. Per la Plana van jugar Pili Hernández i Ascen López, i Xon Bautista i Sandra Saperas. El proper diumenge a les onze del matí jugaran a Santa Oliva per enfrontar-se amb les primers classificades del seu grup, el Punto Pàdel A.

El Femení B va seguir la ratxa de bons resultats i va endur-se el seu enfrontament a casa del Club Tennis Montblanc B per 0 a 3. Per la Plana van jugar de parella 1 Montse Olivé i Rosa Ma Trenchs, de parella 2 Maria Gallart i Yolanda Claros, i de parella 3 Núria Veciana i Clàudia Òdena. El proper diumenge rebran la visita del CT Barà B a dos quarts d’onze del matí.

Finalment, el Femení C va donar-ho tot en el seu enfrontament amb l’Apolo Esportiu B de Torredembarra, però va caure en uns partits molt ajustats per 0 a 3. Per la Plana van jugar Rosa Montserrat i Mercè Cardona, Núria Lluís i Raquel Coronado, i Agustina Ranelluci i Estefania Merino. El proper diumenge s’enfrontaran amb el Pàdel Maspassamaner C a les onze del matí.