Els set equips del Club Tennis Plana d’en Berga van jugar els seus enfrontaments de la Lliga Catalana el diumenge 25 de setembre on quatre d’ells es van imposar als seus rivals.

L’Equip Masculí B és el que es va imposar amb més claredat al seu rival, el Club Sports Pàdel Cunit D de la 4a categoria Grup F, per 0 a 3. Per la Plana van jugar Marc Traguany i Jordi Ferré, Roger Bordas i Carles Gallart i Arnau Gavaldà i Nil Llorach. El proper cap de setmana els nois de la Plana d’en Berga rebran al Punto Pàdel C dissabte 1 d’octubre a les 10 del matí.

El Masculí A també va sortir victoriós del seu enfrontament, en aquest cas davant el Golf Costa Daurada B, per 2 a 1. Per la Plana van jugar de parella 1 Carles Torreblanca i Cristian Muñoz, de parella 2 Francesc Gallart i Tente Casado, i de parella 3 Xavier Aragonés i Marc Veciana. El proper diumenge 2 d’octubre, en ple concurs de Castells, el calendari de lliga ha volgut que els nois de la Plana juguin davant el Club Tennis Valls B, a les 10:30h del matí.

El darrer equip masculí en jugar la passada jornada van ser els Veterans, que es van desplaçar a Torredembarra per jugar amb el Tennis TDB on no van tenir gaires opcions i van caure per 3 a 0. Per la Plana van jugar Tente Casado i Manolo Chouza, Robert Agudo i Quico Vidal, i Roger Bordas i Jose González. La propera jornada els homes de la Plana rebran la visita del Mesk Padel divendres 30 de setembre a les 20:30h.

Pel que fa els equips femenins, el Femení A no va poder sumar cap punt amb el seu enfrontament amb les primeres classificades del seu grup, el Punto Pàdel A. Per la Plana van jugar Lis Sanahuja i Yolanda Tomàs, Núria Valldosera i Lydia Plana, i Isa Martinez i Carla Pizarro. El proper diumenge rebran la visita del PIV A, diumenge a les 12 del migdia.

El Femení B va sumar un punt davant les primeres del seu grup i principals rivals en la lluita per la primera posició del grup, el CT Barà B. Per la Plana van jugar de parella 1 Montse Olivé i Judit Mestres, de parella 2 Carme Escoda i Ana Fuiorea, i de parella 3 Yolanda Claros i Maria Gallart. El proper cap de setmana jugaran dissabte 1 d’octubre a les 8 de la tarda amb al Club Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei C.

El Femení C va desplaçar-se a la Selva del Camp per jugar amb el Maspassamaner C on van poder sumar 2 punts. Per la Plana van jugar Susanna Vilalta i Rosa Montserrat, Ion Salat i Núria Lluís, i Laura Pasqual i Maria Llagostera. El proper cap de setmana visitaran les pistes del C.E. Tot Pàdel el Catllar A diumenge 2 d’octubre a les 11:30h.

Per últim, les Veteranes van caure per 0 a 3 davant el Vendrell Pàdel Club. Van jugar de parella 1 Rosa Ma Trenchs i Judit Mestres, de parella 2 Elisa Ribé i Sandra Saperas, i de parella 3 Núria Valldosera i Yolanda Claros. El proper dissabte es desplaçaran a Cambrils per jugar amb el Pàdel Cambrils Apialia B a les 18:00h.