L’Equip Femení B del CT Plana d’en Berga ja és matemàticament equip de 2a Categoria. Amb la victòria per 0 a 3 del passat diumenge a Bellvei, es van assegurar l’ascens a falta de dues jornades per finalitzar la lliga.

Les noies del Femení B han fet una campanya molt regular i sempre mantenint-se entre les dues primeres posicions de la classificació de la 3a Categoria Grup D.

El darrer cap de setmana van visitar les instal·lacions del Club Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei C, on es van imposar per 0 a 3. Per la Plana van jugar de parella 1 Montse Olivé i Ana Fuiorea, de parella 2 Judit Mestres i Clàudia Òdena i de parella 3 Núria Veciana i Raquel Arias. En el proper enfrontament de la Lliga Catalana es veuran les cares amb el Pàdel Indoor Valls Polvorillas a dos quarts d’onze del matí.

Els altres dos equips femenins de la Plana també van imposar-se en els seus enfrontaments. El Femení A va rebre el Pàdel Indoor Valls A (1a Categoria Grup C) a qui van guanyar per 2 a 1. Per la Plana van jugar Lis Sanahuja i Julia Vila, Xon Bautista i Elisa Ribé, i Isa Martínez i Carla Pizarro. En la propera jornada de lliga, les noies de l’equip A es desplaçaran a les pistes del Vendrell Pàdel Club C on jugaran diumenge 16 d’octubre a dos quarts d’onze del matí.

El Femení C per la seva part, es va imposar per 0 a 3 al CE Tot Pàdel El Catllar AA, de la 3a Categoria Grup B. Per la Plana van jugar Tona Voltas i Núria Lluís, Ion Salat i Mercè Cardona, i Maria Llagostera i Laura Pasqual. Diumenge 16 d’octubre hi haurà un derbi comarcal a les 10 del matí quan jugaran a Vallmoll.

 

Les Veteranes van caure per 2 a 1 amb el Club Pàdel Cambrils Apialia B. Per la Plana van jugar Rosa Trenchs i Carme Escoda, Ascen López i Lis Sanahuja, i Lydia Plana i Maria Llagostera. Aquest diumenge 9 d’octubre tornen a desplaçar-se a Cambrils per jugar amb el Apialia A a les 5 de la tarda.

Pel que fa els equips masculins, no van estar gaire encertats aquesta jornada i tots van caure en els seus enfrontaments. El Masculí A va perdre davant el CT Valls B per 3 a 0. Tot i tenir uns partits molt disputats, els punts van caure pels de la carretera de Tarragona. Per la Plana van jugar Carles Torreblanca i Cristian Muñoz, de parella 2 Tente Casado i Francesc Gallart, i de parella 3 Gerard Roca i Francesc Vidal. En la propera jornada de lliga, diumenge 16, rebran la visita del TPI C a les dotze del migdia.

El Masculí B també va perdre per 0 a 3 davant el Punto Padel C. Pels vallencs van jugar de parella 1 Manolo Chouza i Jordi Ferré, de parella 2 Eduard Casany i Carles Gallart, i de parella 3 Arnau Gavaldà i Nil Llorach. En la penúltima jornada de lliga, els de la Plana jugaran dissabte 15 d’octubre a les 10 del matí a casa del Vallmoll B.

Per acabar, els Veterans també van caure per 0 a 3 amb el MésK Pàdel, equip que es va assegurar l’ascens de categoria amb aquesta victòria. Per la Plana van jugar Albert Mestres i Robert Agudo, Tente Casado i Ivan Rodon, i Roger Bordas i Manolo Chouza. L’equip de Veterans finalitzarà la Lliga 2022 el proper 21 d’octubre a les 9 del vespre a Tarragona davant el TPI A.