El passat cap de setmana es va donar el tret de sortida a una nova edició de les Series Nacionales de Padel a la zona de Tarragona. El Club Tennis Plana d’en Berga hi participa amb dos equips, el Masculí que juga a la 2a Divisió Future, i el Femení, que milita a la 1a Divisió 500.

 

En la primera jornada de lliga, els nois de la Plana van rebre la visita del Pàdel Vilarenc By Bursa Masculí A amb qui es van imposar per 12 a 0. Per la Plana van jugar de parella 1 Adrià Bové i Francesc Gallart, de parella 2 A. Roland i Marc Veciana, de parella 3 Tente Casado i Jose González, de parella 4 Ivan Rodon i Joan Benages, i de parella 5 Ander Sagasti i Marc Conejos. La propera jornada de les SNP es disputaran dissabte 15 d’octubre a Valls quan rebran la visita del MesK Masculino Future A a dos quarts de set de la tarda.

L’equip Femení SNP tampoc es va quedar enrere i en el seu desplaçament a Cunit, es van imposar al Club Sports Pàdel Cunit per 2 a 10. Per les vallenques van jugar de parella 1 Núria Valldosera i Carla Pizarro, de parella 2 Rosa M. Trenchs i Mercè Cardona, de parella 3 Yolanda Tomàs i Elisa Ribé, de parella 4 Lis Sanahuja i Ascen López, i de parella 5 Laia Català i Yolanda Claros. Dissabte 15 d’octubre, el femení rebrà la visita del Pàdel Puigpelat F a dos quarts de cinc de la tarda.