L’Equip Femení de la Plana d’en Berga segueixen imposant-se en els seus enfrontaments de les Series Nacionales de Padel.

El passat cap de setmana, les noies de la Plana van guanyar 7 a 5 al Padel Puigpelat F. Per la Plana van jugar Montse Olivé i Sandra Saperas, Núria Veciana i Júlia Vilà, Raquel Arias i Xon Bautista, Maria Gallar i Lis Sanahuja, i Maria Llagostera i Carme Escoda. La propera jornada, les noies de la Plana jugaran amb el Fem Padel del Pàdel Tenis Coma-ruga dissabte 22 a dos quarts d’onze del matí.

L’equip Masculí SNP no va estar gaire encertat en el seu enfrontament i van caure per 0 a 12 amb el Mesk Masculino Future A. Per la Plana van jugar Quico Vidal i Roland Antony, Marc Traguany i Sergi Toldrà, Jordi Mercadé i Joel Rodríguez, Ivan Rodon i Albert Domènech i Robert Agudo i Carles Gallart. La propera jornada, els nois de la Plana rebran la visita del Tarragona Pàdel Indoor Future M, el dissabte 5 de novembre a les sis de la tarda.