El passat cap de setmana es va disputar la penúltima jornada de la Lliga Catalana de Pàdel amb sort desigual pels equips del Club Tennis Plana d’en Berga.

L’Equip Masculí A, de la 2a Categoria grup C, va imposar-se per 3 a 0 al TPI C, apropant-se a les posicions de Play Off d’ascens a 1a. Per la Plana d’en Berga van jugar de parella 1 Ian Ribas i Fancesc Gallart, de parella 2 Carles Torreblanca i Gerard Roca, i de parella 3 Tente Casado i Quico Vidal. En la darrera jornada de la Lliga 2022/23, els nois de l’Equip A s’enfrontaran a casa del Vallmoll A diumenge 23 d’octubre a les 10 del matí.

El Masculí B, de la 4a Categoria Grup F, va caure per 3 a 0 amb el Vallmoll B. De parella 1 van jugar Joan Claramunt i Emili Manresa, de parella 2 Xavi Pérez i Roger Bordas, i de parella 3 Ruben Dario i Eduard Casany. La setmana que ve, els nois de l’equip B rebran la visita del Conca Padel Indoor B, dissabte 22 a dos quarts d’onze del matí.

Pel que fa els equips femenins, el Femení A no va tenir gaires opcions davant el Vendrell Padel Club C, segones classificades de la 1a Categoria Grup C, i van caure per 3 a 0. De parella 1 van jugar Sandra Saperas i Xon Bautista, de parella 2 Lydia Plana i Ascen López, i de parella 3 Elisa Ribé i Lis Sanahuja. En l’última jornada de la lliga, les noies del femení A rebran la visita del Club Sports Pàdel Cunit A, diumenge 23 a les 12 del migdia.

El Femení B, amb l’ascens assegurat a 2a categoria des de fa dues jornades, segueix en la seva bona ratxa de resultats i continua imposant-se en els seus darrers enfrontaments en la 3a Categoria Grup D. Les noies del B van guanyar per 2 a 1 al Pàdel Indoor Valls Polvorillas. La parella 1 estava formada per Montse Olivé i Yolanda Claros, la parella 2 per Maria Gallart i Clara Barberà, i la parella 3 per Núria Veciana i Raquel Arias. L’última jornada de lliga, les noies de l’equip B, jugaran a casa del Pàdel Maspassamaner B dissabte 22 a les 12 del migdia.

El Femení C també continua amb una bona campanya en la 3a Categoria Grup C, fet que les fa estar en posicions de Play Off d’ascens a 2a. En la penúltima jornada de lliga les noies del C van jugar a casa del Vallmoll on van imposar-se per 1 a 2. Per la Plana van jugar de parella 1 Rosa Montserrat i Maria Llagostera, de parella 2 Tona Voltas i Núria Lluís, i de parella 3 Ion Salat i Mercè Cardona. En l’última jornada, les noies del C rebran la visita del Mesk Pàdel D diumenge a dos quarts d’onze del matí.