En la darrera jornada de la Lliga Catalana de Pàdel 2022/23, el Femení B del CT Plana d’en Berga ha reafirmat la seva bona temporada aconseguint la darrera victòria per 0 a 3 davant el Mas Passamaner. Aquest fet, l’ha consolidat en la segona posició del seu grup i ha aconseguit l’ascens directe a la 2a Categoria.

El passat dissabte, les noies del B de la Plana (3a Categoria Grup D) van desplaçar-se a la Selva del Camp per jugar davant el Pàdel Maspassamaner B. Per la Plana van jugar de parella 1 Carme Escoda i Judit Mestres, de parella 2 Montse Olivé i Ana Fuiorea, i de parella 3 Clara Barberà i Clàudia Òdena. Amb aquest resultat, les noies del B queden segones classificades a un punt de les primeres del seu grup, el CT Barà B.

L’Equip Femení C, també va imposar-se en el seu enfrontament de la 3a Categoria Grup C davant el MésK Pàdel D guanyant per 2 a 1. Amb aquest resultat, les noies de l’Equip C aconsegueixen mantenir la 4a posició en la classificació de la Lliga i jugaran el PlayOff d’ascens a 2a. En el darrer enfrontament de la Lliga van jugar per la Plana d’en Berga de parella 1 Tona Voltas i Ion Salat, de parella 2 Susanna Vilalta i Raquel Coronado, i de parella 3 Laura Pasqual i Maria Llagostera.

L’Equip Femení A és l’únic que no ha aconseguit l’objectiu de mantenir la categoria (militava a la 1a Categoria Grup C) i ha finalitzat la lliga en l’avantpenúltima posició, fet que les fa baixar a 2a. Les noies de l’Equip A en la darrera jornada de lliga, es fan enfrontar al Club Sports Pàdel Cunit A on va poder sumar un punt dels tres que estaven en joc. Per la Plana van jugar de parella 1 Xon Bautista i Pili Hernández, de parella 2 Isa Martínez i Carla Pizarro, i de parella 3 Sílvia Oller i Núria Valldosera.

Pel que fa els equips masculins, l’equip A, que tenia opcions d’aconseguir arribar a les posicions de PlayOff d’ascens a 1a, va caure per 2 a 1 davant el Vallmoll A, que ja tenien l’ascens de categoria consolidat de feia una setmana. Per la Plana van jugar Adrià Bove i Albert Montes, Cristian Muñoz i Xavier Aragonés i Tente Casado i Francesc Gallart. L’Equip A finalitza la competició en cinquena posició empatats a punts amb el quart, el CT Barà B.

L’Equip Masculí B, de la 4a Categoria Grup F, va jugar la seva darrera jornada de lliga contra el Conca Pàdel Indoor B de Montblanc, amb qui van caure per 0 a 3. La parella 1 de la Plana estava formada per Guillem Voltas i Jordi Ferré, la parella 2 per Marc Gassó i Marc Traguany, i la parella 3 per Jose González i Ruben Dario Barrenechea. Els nois de l’Equip B finalitzen la temporada en la setena posició.

Finalment, els Veterans de la Plana que juguen en la 2a categoria van caure per 2 a 1 a les pistes del TPI A. Per la Plana van jugar de parella 1 Tente Casado i Manolo Chouza, de parella 2 Ivan Rodon i Albert Mestres i de parella 3 Quico Vidal i Roger Bordas. Els Veterans finalitzen la lliga en la tercera posició del seu grup.