Després d’haver fet una de les millors temporades dels darrers anys, l’equip Femení C del Club Tennis Plana d’en Berga, es va quedar a les portes de l’ascens de categoria.

El passat cap de setmana, a l’Apolo Club Esportiu de Torredembarra, es van disputar els play off d’ascens de les diferents categories que jugaven a la província de Tarragona la Lliga Catalana de Pàdel.

El Club Tennis Plana d’en Berga hi va anar representat pel Femení C, de la 3a Categoria Grup C, que va quedar en 4a posició en la lliga regular i es va guanyar la possibilitat de lluitar per l’ascens a 2a. Les noies de la Plana van enfrontar-se amb l’equip de Riba-roja d’Ebre on van poder sumar un punt, però, que no va ser suficient per poder passar a la final del play off.

Per la Plana d’en Berga van jugar de parella 1 Susanna Vilalta i Raquel Coronado, de parella 2 Tona Voltas i Mercè Cardona, i de parella 3 Maria Llagostera i Laura Pasqual.

Cal felicitar a les noies de l’equip femení C per la gran temporada 2022 que han fet. L’any que ve, més!