El passat cap de setmana es van disputar els diferents reptes en les categories de les Series Nacionales de Pádel. Els homes de la Plana d’en Berga van ser reptats pels Extremeños Pàdel Reus, amb qui van imposar-se per 10 a 2.

Les parelles que van disputar l’enfrontament van ser les formades per Francesc Gallart i Marc Veciana, Adrià Bové i Quico Vidal, Manolo Chouza i Albert Montes, Jose González i Marc Conejos, i Ivan Rodon i Joan Benaiges.

Un cop finalitzats els reptes dels diferents grups, els nois de la Plana es mantenen en la 2a Divisió Future. Tornaran a la competició el cap de setmana del 10 i 11 de desembre quan s’enfrontaran amb el Pàdel Colors de Tortosa, en horari per determinar. Les noies de l’equip Femení SNP de la Plana tindran competició el dissabte 10 de desembre a dos quarts de cinc de la tarda a casa, quan rebran el Pàdel Club Tortosa Girls.