Un any més, el Club Tennis Plana d’en Berga de Valls ha organitzat tot un seguit d’activitats per recollir fons per la Marató de TV3. Enguany, el gruix de les activitats es van dur a terme el passat dissabte 10 de setembre.

La jornada va començar de bon matí amb una americana de pàdel mixta amb la participació de 20 jugadors i jugadores. Després del pàdel pels grans va arribar l’hora del més joves: primer amb un joc de pistes per trobar el tió i després amb una americana de pàdel per a menors. Al mateix temps, dotze parelles de participants es van aplegar a les quatre pistes de petanca del club per passar una bona estona d’esport.

Després de l’activitat física va arribar l’hora de seure i gaudir plegats d’un bon vermut i d’un bon dinar. Gairebé 50 comensals es van aplegar al voltant de les taules per concloure una jornada molt esportiva i molt solidària. La recaptació provisional, pendent de tancament definitiu s’aproxima als 800 euros. Uns diners que aniran íntegrament destinats a la Marató de TV3 2022 dedicada a la Salut Cardiovascular.

A banda de les activitats pròpies, La Plana també participarà (com cada any) a la jornada de bàsquet organitzada pel CB Valls durant aquest dissabte i a la Pedalejada organitzada per la Secció Ciclista del CB Valls que s’havia de celebrar aquest passat diumenge i que es va haver d’ajornar per culpa de la pluja a una data encara per determinar.