El passat cap de setmana van reprendre la competició les Series Nacionales de Pádel que havien fet una pausa per les festes de Nadal.

Els primers en tenir competició va ser el Masculí SNP que van rebre la visita del Global Pàdel D. En l’enfrontament, els vallencs es van imposar per 9 a 3 als rivals demostrant un gran nivell de joc després de l’aturada de vacances. Per la Plana van jugar de parella 1 Joan Claramunt i Manolo Chouza, de parella 2 Ivan Rodon i Quico Vidal, de parella 3 Albert Montes i Carles Gallart Olivé, de parella 4 Tente Casado i Albert Mestres, i de parella 5 Ander Sagasti i Marc Conejos. El proper enfrontament de les SNP serà el proper diumenge 5 de febrer davant el TPI Future M.

En l’enfrontament del Femení SNP davant el Pàdel Puigpelat, no es va poder sumar cap punt, però van mantenir alguns partits molt disputats. Per la Plana van jugar de parella 1 Carla Pizarro i Núria Veciana, de parella 2 Montse Olivé i Sandra Saperas, de parella 3 Lis Sanahuja i Xon Bautista, de parella 4 Núria Valldosera i Raquel Arias, i de parella 5 Ana Ma. Fuiorea i Maria Llagostera. En la propera jornada, les noies de la Plana rebran la visita del Fem Padel, dissabte 21 de gener a dos quarts de cinc de la tarda.