El club vallenc va aprofitar els dies de Setmana Santa per organitzar activitats esportives obertes a tothom.

L’Àrea Esportiva del Club Tennis Plana d’en Berga no va parar durant aquesta passada Setmana Santa i va organitzar un seguit d’activitats obertes a persones associades i no associades del club.

El dimecres 5 d’abril, coincidint amb el partit de futbol de semifinals de la Copa del Rei que enfrontava el FC Barcelona i el Real Madrid, es va organitzar una americana de pàdel per a majors de 10 anys. La prèvia va aplegar una vintena de jugadors i jugadores que, engalanats amb les samarretes dels seus equips de futbol preferits, van passar una bona tarda d’esport i diversió. Seguidament, tothom que va voler es va poder quedar a sopar al local social per veure el partit de futbol.

 

Jocs i pàdel per celebrar el dia mundial de l’activitat física

El dijous, 6 d’abril, coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física, el CT Plana d’en Berga va organitzar diferents jocs i activitats. Una vintena de persones de totes les edats van participar en aquesta acció passant una tarda d’allò més divertida i activa.

Amb la commemoració del Dia Mundial de l’Activitat Física es pretén donar a conèixer a tothom la importància de mantenir-nos actius/ves cada dia i disminuir les activitats sedentàries. Fent exercici físic gaudirem d’una millor salut i qualitat de vida.