Des del dia 11 de maig, Yolanda Clarós, encapaçala una nova Junta del club de tennis vallenc.

El passat dijous, 11 de maig, es va celebrar al Club de Tennis Plana d’en Berga de Valls, una Assemblea Extraordinària de Socis i Sòcies que va aprovar la composició de la nova Junta Directiva del Club.

Després de les votacions, els càrrecs van quedar definits de la següent manera: Yolanda Clarós serà a partir d’ara la presidenta del club, Carme Escoda, tresorera de l’entitat, Roger Bordas, secretari i Albert Domènech, Arnau Gavaldà, Emili Manresa, Lydia Plana, Agustina Ranellucci i Chechu Romero, seran vocals de les diferents àrees.

En l’Assemblea, la nova presidenta, va agrair la feina realitzada per la seva predecessora en el càrrec, Montserrat Olivé, i els altres membres de la Junta que van finalitzar el seu mandat, Carles Gallart i Tente Casado.