L’esdeveniment va tenir lloc el passat dissabte, 20 de maig, a les instal·lacions del Golf Costa Daurada.

Un cop finalitzada la lliga regular de la Lliga Escoles de Menors, la Federació Catalana de Pàdel va organitzar conjuntament a les quatre províncies catalanes, unes festes de final de temporada que van fer les delícies dels més petits i petites que han participat en aquesta competició.

L’equip de la Plana d’en Berga va participar amb 10 nens i nenes que van desplaçar-se al Club de Golf Costa Daurada on van fer activitats preparades per tècnics i tècniques de la Federació. Des de les deu del matí i fins quarts d’una del migdia, van anar passant per diferents pistes del club de golf i van arribar al migdia amb una entrega de medalles, sortejos per totes les persones participants i un bon gelat.

El Club Tennis Plana d’en Berga, en la Lliga d’Escoles de Menors, va ser premiat per la Federació Catalana de Pàdel amb els Premis Compromís 2023 donant valor a la tasca del capità, Roger Bordas, pel bon funcionament de la lliga i la formació dels jugadors i jugadores.

Si voleu veure totes les fotografies de la jornada, podeu clicar aquí.