L’equip vallenc ha estat l’únic que ha guanyat a les tarragonines en tot el que portem de Lliga 2023.

Les noies de l’Equip Femení A del Club Tennis Plana d’en Berga van imposar-se 2 a 1 davant l’equip que encapçala la classificació de la 1a Categoria Grup B, el Club Tennis Tarragona B. Les jugadores vallenques, van mantenir la sang freda i van saber jugar davant unes fortes rivals que no van posar les coses fàcils. Per la Plana, van jugar de parella 1 Núria Veciana i Carla Pizarro, de parella 2 Isa Martínez i Júlia Vilà i de parella 3 Ascen López i Lis Sanahuja. Si volen mantenir la categoria cal que les noies de la Plana segueixin sumant, com a mínim de dos en dos, els tres darrers partits de lliga. La propera jornada la disputaran a Riudoms el diumenge 28 de maig a dos quarts d’onze del matí, on jugaran amb el CPTR Riudoms A.

El Femení B, de la 2a Categoria Grup C, va sumar un punt davant el Club Pàdel Indoor Baix Penedés Bellvei B. Les noies de la Plana es mantenen en la 3a posició de la classificació a falta de tres jornades per finalitzar la lliga regular. Per la Plana van jugar de parella 1 Carme Escoda i Clàudia Òdena, de parella 2 Judit Mestres i Lydia Plana i de parella 3 Ana Fuiorea i Yolanda Clarós. Dissabte que ve, les noies de l’equip B rebran la visita del Tennis TDB B. L’enfrontament serà a la Plana a les sis de la tarda.

El Femení C també va sumar en el seu encontre davant l’AG Pàdel Team B, de la 3a Categoria Grup E. La parella 1 vallenca estava formada per Montse Olivé i Pili Galera, la parella 2 per Ion Salat i Rosa Montserrat, i la parella 3 per Carme Calaf i Carme Fernández. El proper diumenge 28 de maig, les noies de la Plana rebran la visita de les últimes classificades de la categoria, el Club Tennis i Pàdel El Catllar, a tres quarts de deu del matí.

Pel que fa les Veteranes, les noies de la Plana van desplaçar-se a Cala Romana per jugar davant el Club Tennis Tarragona A. Les vallenques no van poder sumar cap punt en el seu enfrontament. Per la Plana van jugar de parella +48, Rosa Maria Trenchs i Montse Olivé, de parella +43, Carme Escoda i Sandra Saperas, i de parella +37, Ascen López i Yolanda Clarós. Divendres 26 de maig, les noies de la Plana rebran la visita del Pàdel Vilarenc by Bursa a dos quarts de nou del vespre.

Pel que fa la secció masculina, cap equip va poder sumar en la passada jornada de lliga.

L’equip Masculí A, de la 2a Categoria Grup D jugava a casa del Pàdel Puigpelat B. Van jugar de parella 1 Tente Casado i Francesc Gallart, de parella 2 Quico Vidal i Marc Gassó, i de parella 3 Adrià Bové i Gerard Roca. La propera setmana els nois de l’equip A es desplaçaran a Torredembarra per jugar amb l’Apolo Club Esportiu B dissabte 27 de maig a les quatre de la tarda.

El Masculí B, de la 4a Categoria Grup E, va jugar a casa del Tennis TDB C on tampoc va sumar. Per la Plana van jugar de parella 1 Eduard Casany i Jordi Ferré, de parella 2 Carles Gallart i Ruben Dario Barrenechea, i de parella 3 Jan Cruz Guijarro i Toni Díaz. El proper cap de setmana els nois de l’equip B descansen i tornen a la competició el diumenge 4 de juny a les quatre de la tarda quan s’enfrontaran a Calafell amb el Pàdel Vilarenc by Bursa C.

Finalment, l’equip de Veterans va rebre la visita del Tennis Tarragona A. Per la Plana van jugar de parella +50 Ivan Rodon i Tente Casado, de parella +45, Quico Vidal i Albert Mestres i de parella +40 Xavi Aragonés i Jose González. En la propera jornada, els nois de la Plana es desplaçaran a Reus per jugar amb el Pàdel Reus dissabte 26 de maig a les dotze del migdia.