Amb una més que ajustada lluita per la permanència a la 1a Categoria Grup B, les noies de l’equip Femení A del CT Plana d’en Berga es van endur el derbi davant el PIV A per 2 a 1.

La lluita per mantenir la 1a Categoria Grup B està d’allò més ajustada en aquest final de la Lliga Catalana de Pàdel. Les de l’Indoor, fins l’enfrontament, tenien un punt més que les de la Plana, però la classificació es va igualar amb la victòria per 2 a 1 de les noies del Femení A. Per la Plana van jugar de parella 1 Raquel Arias i Lis Sanahuja, de parella 2 Núria Veciana i Carla Pizarro, i de parella 3 Isa Martínez i Júlia Vilà. En la darrera jornada de la lliga, les noies de la Plana jugaran a casa del CT Reus Monterols, últimes classificades del grup. L’encontre serà dissabte 10 a dos quarts de dotze del matí.

El Femení B, de la 2a Categoria Grup C, va tenir un difícil enfrontament a casa del Montblanc A amb qui es disputaven una plaça pel PlayOff d’ascens a la 1a Categoria. Les noies de la Plana van poder sumar un punt en aquest enfrontament. Per la Plana van jugar de parella 1 Carme Escoda i Lydia Plana, de parella 2 Maria Llagostera i Laura Pasqual, i e parella 3 Clàudia Òdena i Rosa Ma. Trenchs. En la darrera jornada de la lliga, les noies de la Plana han de guanyar al CT Romaní per poder tenir opcions d’entrar de nou a les places de PlayOff d’ascens. L’enfrontament serà el diumenge a les 11 del matí a Valls.

El Femení C, que va descansar en la darrera jornada, rebrà la visita del Vendrell Pàdel Club D diumenge 11 de juny a tres quarts de deu del matí.

Les Veteranes es van desplaçar a Cambrils per jugar amb el Cambrils Pàdel Gomotor B on van poder sumar un punt. Per les vallenques van jugar de parella +48 Sandra Saperas i Montse Olivé, de parella +43 Carme Escoda i Anna Fernández, i de parella +37 Rosa Ma Trenchs i Pili Galera. La propera setmana, les Veteranes reben el Vendrell Padel Club divendres 9 de juny a dos quarts de nou del vespre.

Pel que fa els equips masculins, els Veterans de la Plana van sumar 3 punts davant el Vendrell Pàdel Club. La setmana vinent, els nois de la Plana es desplaçaran a Sant Carles de la Ràpita per jugar amb el Terres de l’Ebre, dissabte 10 a les cinc de la tarda.

El Masculí A, de la 2a Categoria Grup D, va poder sumar un punt davant el Conca Pàdel Indoor de Montblanc. De parella 1 van jugar Cristian Muñoz i Francesc Gallart, de parella 2 Adrià Bové i Arnau Gavaldà i de parella 3 Marc Veciana i Carles Gallart. En la catorzena i última jornada de la lliga, els nois de l’equip A visitaran les pistes del CT Barà B dissabte 10 de juny a dos quarts d’una del migdia.

Finalment, el Masculí B, de la 4a Categoria Grup E, també va poder sumar en el seu desplaçament a Calafell per jugar amb el Padel Vilarenc by Bursa. De parella 1 van jugar Roger Bordas i Jonathan Ruiz i de parella 2 Eduard Casany i Roland Antony. L’última jornada de lliga la viuran a casa rebent el Club Pàdel Alcover diumenge 11 a un quart d’una del migdia.