El Femení A va ser l’únic equip que va començar la competició amb victòria imposant-se per 3 a 0 al Pàdel Indoor Valls A. 

La competició va tornar a les pistes del Club Tennis Plana d’en Berga de Valls amb els primers partits de la Copa Catalana que organitza la Federació Catalana de Pàdel.

La Copa Catalana la juguen tots els equips inscrits en la Lliga Catalana de Pàdel que van acabar la competició de lliga el passat mes de juny. En aquesta nova competició no hi ha ascensos ni descensos i la modalitat de joc és la mateixa que en la Lliga Catalana, format eliminatòria de 3 parelles.

El primer equip en tornar a la competició pel Club Tennis Plana d’en Berga va ser el Masculí A que va desplaçar-se a Bellvei per jugar amb el Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei C on van poder sumar un punt. De parella 1 van jugar Francesc Gallart i Tente Casado, de parella 2 Cristian Muñoz i Albert Montes, i de parella 3 Marc Gassó i Ivan Rodon. La setmana que ve, els nois de l’equip A que han quedat enquadrats en la 2a Categoria Grup 3, rebran la visita del Club Sports Tenis & Padel Cunit B, diumenge 24 de setembre a un quart d’una del migdia.

L’equip Masculí B, en la 4a Categoria Grup 6, va jugar a casa diumenge rebent la visita del Tot Padel Reus Illes Medes. Els nois de la Plana no van sumar cap punt en aquest enfrontament. De parella 1 van jugar Nil Llorach i Jordi Ferré, de parella 2 Jonathan Ruiz i Rubén Darío Barrenechea i de parella 3, Ander Sagasti i Marc Conejos. La propera setmana es desplaçaran a l’Arboç per jugar amb el NSA Camp Joliu A, dissabte 23 de setembre a les 12 del migdia.

El Femení A va ser l’únic equip de la Plana que va sortir victoriós en la primera jornada de la Copa Catalana. Les noies de l’equip A es van enfrontar al Pàdel Indoor Valls A, amb qui van sumar 3 punts. Per la Plana, de la 1a Categoria Grup 2,  van jugar de parella 1 Isa Martínez i Raquel Arias, i de parella 2 Núria Veciana i Carla Pizarro. En la segona jornada de la Copa, les noies de l’A visitaran les pistes del CT Reus Monterols C dissabte 23 de setembre a dos quarts de dotze del migdia.

L’equip Femení B, de la 2a Categoria Grup 1, van rebre la visita del CT Montblanc A on, en uns partits molt ajustats, només van poder sumar 1 punt. La parella 1 estava formada per Ana Fuiorea i Clàudia Òdena, la parella 2 per Lydia Plana i Maria Gallart, i la parella 3 per Rosa Maria Trenchs i Yolanda Clarós. La setmana vinent es desplaçaran a Riba-roja per jugar davant el Pàdel Riba-roja d’Ebre diumenge 24 a les onze del matí.

Finalment, el Femení C, enquadrat en la 3a Categoria Grup 6, va desplaçar-se a Cambrils per jugar amb el Club Pàdel Cambrils Gomotor G on no va poder sumar cap punt. Per la Plana van jugar de parella 1, Montse Olivé i Núria Lluís, de parella 2 Rosa Montserrat i Susanna Vilalta, i de parella 3 Laia Gavaldà i Carme Fernández. El proper cap de setmana les noies de l’equip C rebran la visita del C. Tennis i Pàdel el Catllar diumenge 24 a tres quarts de deu del matí.

Aquest cap de setmana també tindran competició els equips de Veterans, que rebran la visita del CPTR Riudoms, divendres 22 de setembre a dos quarts de nou del vespre. Les Veteranes es desplaçaran a Cambrils per jugar amb el Cub Sports A, el mateix divendres 22 a dos quarts de deu de la nit i el diumenge 24, jugaran el partit aplaçat la setmana passada per inclemències meteorològiques davant l’Apolo Club Esportiu a les sis de la tarda a casa.