Femení A i Femení C van imposar-se a les seves rivals, CT Reus Monterols C i Club Tennis i Pàdel El Catllar, per 3 a 0.

En la segona jornada de la Copa Catalana de Pàdel, l’equip Femení A, de la 1a Categoria Grup 2, va imposar-se per 3 a 0 al CT Reus Monterols C. Per la Plana van jugar de parella 1 Carla Pizarro i Xon Bautista, de parella 2 Sandra Saperas i Lis Sanahuja, i de parella 3 Raquel Arias i Ascen López. En la tercera jornada de la Copa, les noies de la Plana rebran el Padelcolors A diumenge 1 d’octubre a les 11 del matí.

L’Equip Femení B va visitar les instal·lacions del Pàdel Riba-roja d’Ebre, de la 2a Categoria Grup 1, on van poder sumar un punt en el seu enfrontament. La parella 1 de la Plana estava formada per Carme Escoda i Clàudia Òdena, la parella 2 per Maria Gallart i Laura Pasqual, i la parella 3 per Rosa Maria Trenchs i Yolanda Clarós. Aquest cap de setmana, les noies de l’equip B viatjaran fins a La Ràpita per enfrontar-se al Terres de l’Ebre diumenge 1 d’octubre a les 12 del migdia.

El Femení C va rebre la visita del Club Tennis i Pàdel El Catllar on van poder sumar els tres punts. Per la Plana van jugar de parella 1 Montse Olivé i Rosa Montserrat, i de parella 2 Tona Voltas i Raquel Coronado. Aquesta jornada, les noies de l’equip C descansen i tornen a la competició el proper diumenge 8 d’octubre quan rebran la visita del Vallmoll Padel A a tres quarts de deu del matí.

L’equip de Veteranes va tenir un doble enfrontament el passat cap de setmana. El divendres a la nit va visitar el CUB Cambrils on va poder sumar un punt. De parella +48 van jugar Carme Escoda i Rosa Ma Trenchs, de parella +43 Judit Mestres i Ascen López, i de parella +37, Maria Llagostera i Lydia Plana. El diumenge a la tarda, l’equip de Veteranes va disputar l’enfrontament ajornat per la pluja la setmana anterior davant l’Apolo Club Esportiu. En aquest cas, les noies de la Plana van imposar-se per 2 a 1. La parella +48 estava formada per Montse Olivé i Lis Sanahuja, la parella +43 per Ascen López i Xon Bautista, i la parella 3 per Carme Escoda i Rosa Maria Trenchs. En el que serà la 20a jornada de la lliga 2023, les veteranes de la Plana rebran la visita del Pàdel Indoor Valls divendres 29 de setembre a dos quarts de nou del vespre.

Pel que fa els equips masculins, l’equip A va caure per 0 a 3 davant el Club Sports Tenis & Padel Cunit B. De parella 1 van jugar Francesc Gallart i Marc Gassó, de parella 2 Manolo Chouza i Adrià Bové, i de parella 3 Carles Gallart i Ivan Rodon. La propera jornada, els nois de l’equip A, de la 2a Categoria Grup 3, es desplaçaran a Falset per jugar amb el Set de Pàdel A, diumenge 1 d’octubre a les 10 del matí.

El Masculí B, de la 4a Categoria Grup 6, tenia un enfrontament difícil davant el NSA Camp Joliu A. Els nois de la Plana no van poder sumar cap punt en aquest enfrontament. Per la Plana van jugar de parella 1 Roland Antony i Carles Gallart, de parella 2 Guillem Voltas i Fran Muriana, i de parella 3 Jonathan Ruiz i Jan Cruz Guijarro. La propera setmana, els nois de l’equip B jugaran a la Plana diumenge 1 d’octubre a un quart d’una del migdia, quan rebran la visita del Club Esportiu Amposta.

Finalment, els Veterans de la Plana van rebre el CPTR Riudoms on van poder sumar dos punts. Per la Plana van jugar de parella +50 Roland Antony i Carles Gallart, de parella 2 Albert Mestres i Ivan Rodon i de parella 3 Manolo Chouza i Emili Manresa. Aquest divendres, 29 de setembre, els nois de la Plana es desplaçaran a Roda de Barà per jugar amb el CT Barà a dos quarts de nou del vespre.