Durant el festiu del dia 12 d’octubre, el club vallenc va organitzar diferents activitats esportives i lúdiques.

Més d’una cinquantena de persones van participar en les activitats que va organitzar el Club Tennis Plana d’en Berga de Valls per donar la Benvinguda a la Tardor.

Les activitats es van dividir en tres parts diferenciades: una primera de pàdel per adults, on 24 participants van anar rodant per les pistes des de les 9 del matí fins les 12 del migdia; tot seguit va ser el torn dels més joves, on una vintena de nens i nenes van jugar l’americana que estava organitzada. A la mateixa hora, van començar les partides de petanca.

Un cop finalitzades les activitats esportives, hi va haver un vermut i dinar de germanor que va aplegar una quarantena de persones. La gresca no va parar al club vallenc fins ben entrada la tarda amb l’ajuda del Dario Proximity que va amenitzar la sobretaula amb música i molta festa.

Les activitats a la Plana continuaran aquest cap de setmana amb la darrera jornada dels partits de Lliga Catalana dels equips de Veterans, i les jornades de la Copa Catalana de Pàdel i les Series Nacionales de Pádel.