Els equips de Menors del Club Tennis Plana d’en Berga van tenir enfrontaments el passat cap de setmana. 

Els jugadors de la Lliga d’Escoles de Menors van rebre la visita del Reus Deportiu. Els nens de la Plana van tenir una bona jornada d’esport anant agafant les directrius de la competició i practicant tot allò que aprenen durant els entrenaments setmanals. Per la Plana van jugar de parella 1 Iker Fernández i Pere de la Rosa, de parella 2 Oriol Prieto i Edgar Muriana, i de parella 3 Lluc Cabré i Víctor Cano. El proper dissabte 18 de novembre, els nens de la Plana es desplaçaran a Cala Romana per jugar amb el Club Tennis Tarragona – Lliga Escoles a les 11 del matí.

L’equip Sub13 de la Plana no va poder puntuar en la quarta jornada de lliga. Els nens i nenes de la Plana es van desplaçar a les instal·lacions del Tennis Tarragona on van caure per 3 a 0. La parella 1 de la Plana estava formada per Pau Mercadé i Fraol Poblet, la parella 2 per Oriol Bordas i Arnau Álvarez, i la parella 3 per Arlet Rodríguez i Ignasi Domingo. L’equip Sub13 torna a la competició el proper diumenge 26 de novembre quan rebrà la visita del CT Reus Monterols a dos quarts de cinc de la tarda.