El passat dissabte 11 de novembre es va donar el tret de sortida del campionat de Botifarra corresponent a la Lliga 2023/24 que organitza el Club Tennis Plana d’en Berga de Valls.

La primera jornada d’aquesta edició va acollir una dotzena de parelles que es van donar cita puntualment a quarts de nou del matí per formalitzar les inscripcions. A les 9 del matí va jugar-se la primera partida i tot seguit es va fer la tradicional aturada per gaudir de l’esmorzar de forquilla preparat pel restaurador del club, Rodrigo Bustos. A tres quarts d’onze van continuar les partides fins ben entrat el migdia, moment en que es va posar punt i final al primer dia de competició.

Els campions de la 1a jornada de botifarra 2023/24 van ser Marc Solé i Ramon Veciana seguits de Florentino de Sande i Joan Jornet.

Durant el matí, es va aprofitar per entregar els premis als campions de la Lliga 22/23, Víctor Garcia i Dario Blanco.

La segona jornada de la lliga de Botifarra 23/24 es celebrarà a principis de 2024, la data concreta encara està per confirmar. Per poder participar en la lliga, totes les persones interessades poden posar-se en contacte amb l’organitzador de l’esdeveniment Guillem Voltas, al telèfon 678772224.