Els dos equips de la Plana d’en Berga que participen en la competició de les Series Nacionales de Padel van sortir victoriosos en els seus enfrontaments del passat cap de setmana corresponents a la jornada número 5 de la lliga.

L’Equip Femení es veia les cares amb les líders del grup de la 1a Divisió 500, el Pàdel Club Tortosa Girls. Les del Baix Ebre, invictes fins al moment i que venien de vèncer amb molta claredat al PIV i Amunt i a l’AG Pàdel Team, van trobar a la Plana un equip que va plantar cara a les rivals i es va acabar imposant per 7 a 5. Per la Plana van jugar de parella 1 Raquel Arias i Júlia Vilà, de parella 2 Carla Pizarro i Núria Valldosera, de parella 3 Núria Veciana i Montse Olivé, de parella 4 Carme Escoda i Maria Llagostera, i de parella 5 Rosa Maria Trenchs i Yolanda Clarós. Amb aquesta victòria, les noies de la Plana finalitzen la primera volta de la competició en la tercera posició del seu grup.

L’Equip Masculí va desplaçar-se a Tarragona per jugar amb el MKP Felope, del MesK Padel. Els nois de la Plana van imposar-se als cuers del seu grup per 3 a 9. Per la Plana van jugar de parella 1 Tente Casado i Ivan Rodon, de parella 2 Albert Montes i Cristian Muñoz, de parella 3 Joan Claramunt i Quico Vidal, de parella 4 Marc Veciana i Ruben Dario Barrenechea, i de parella 5 Jose González i Jonathan Ruiz. Amb aquests 9 punts, l’equip masculí de la Plana, finalitza la primera volta en la segona posició de la classificació de la 1a Divisió Future.

 

La propera jornada de les Series Nacionales de Pádel es jugaran el cap de setmana del 16 de desembre.