El passat cap de setmana, els equips de menors del Club Tennis Plana d’en Berga van disputar els seus encontres de la Lliga Catalana el diumenge a la tarda.

L’equip d’Escoles de Menors, va rebre a la Plana la visita del CJ+Camp Joliu, de l’Arboç. Els vallencs que jugaven la quarta jornada del campionat, van continuar posant el pràctica els coneixements que setmana a setmana aprenen en les classes de l’escola de pàdel. Per la Plana van jugar Pere de la Rosa, Iker Fernández, Víctor Cano, Edgar Muriana, Jan i Roc Mercadé. L’equip de la lliga d’Escoles de Menors disputarà la 5a jornada de lliga el proper dissabte 16 de desembre a un quart d’una del migdia a les instal·lacions del Club Gimnàstic de Tarragona.

L’equip Sub13 va desplaçar-se a Cambrils per jugar amb el Club Pàdel Cambrils Sub13 A. En la sisena jornada de la competició, els nois de la Plana es van veure superats per un equip més rodat i que va superar les tres parelles vallenques. Per la Plana van jugar de parella 1 Ignasi Domingo i Pau Mercadé, de parella 2 Fraol Poblet i Oriol Bordas i de parella 3 Lluc Guillen i Adrià Darroman. Amb aquest partit, els nois del Sub13 finalitzen la competició d’aquest any 2023. Tornaran a a disputar la següent jornada de lliga el dissabte 13 de gener de 2024, quan visitaran les instal·lacions del Punto Padel Junior a Santa Oliva.