Els equips del CT Plana d’en Berga van donar el tret de sortida a la Lliga Catalana de Pàdel 2024 amb molt bones sensacions.

Els equips femenins van ser els primers en disputar els primers partits de la 1a jornada de la lliga 2024. El Femení B va començar la lliga de la 3a Categoria Grup C a casa del Club Pàdel Maspassamaner B on es va imposar per 1 a 2. La parella 1 estava formada per Lydia Plana i Carme Escoda, la parella 2 per Montse Olivé i Rosa Maria Trenchs, i de parella 3 Maria Gallart i Judit Mestres. La propera setmana rebran la visita del Club Pàdel Puigpelat B diumenge 18 de febrer a tres quarts d’onze del matí.

Diumenge al matí va ser el torn del Femení A que van guanyar el seu enfrontament davant el CT Barà C per 3 a 0. Per la Plana van jugar de parella 1 Isa Martínez i Raquel Arias, de parella 2 Carla Pizarro i Núria Veciana, i de parella 3 Lis Sanahuja i Ana Fuiorea. La segona jornada de la 2a Categoria Grup C la jugaran a Calafell, a casa del CT Romaní. L’encontre serà el diumenge 18 de febrer a la 1 del migdia.

El Femení C va desplaçar-se a Tarragona per jugar davant el Mesk Padel D on va poder sumar un punt en el seu enfrontament. De parella 1 van jugar Tona Voltas i Pili Galera, de parella 2 Carme Calaf i Ion Salat, i de parella 3 Agustina Ranellucci i Isona Ferré. Les noies de l’equip C, de la 4a Categoria Grup D, descansen la 2a jornada i tornen a la competició el proper diumenge 25 de febrer a les sis de la tarda a les instal·lacions del Pàdel Vilarenc by Bursa E.

Pel que fa la secció masculina del club vallenc, el Masculí A va començar amb molt bon peu la lliga guanyant per 0 a 3 al Tennis Salou H2O C, en la 4a Categoria Grup D. Per la Plana van jugar de parella 1 Marc Veciana i Cristian Muñoz, de parella 2 Gerard Roca i Ivan Rodon, i de parella 3 Marc Traguany i Arnau Gavaldà. El proper diumenge, 18 de febrer a un quart d’una del migdia, rebran la visita de l’Eixample Pàdel Club A de Roda de Barà.

El Masculí B, per la seva part, va rebre la visita del Pàdel Vilarenc by Bursa C on no van poder sumar cap punt. Per la Plana van jugar Guillem Voltas i Ander Sagasti, Carles Gallart Montoliu i Ricardo González, i Fran Muriana i Jose González. En la segona jornada de la 5a Categoria Grup F, els nois de la Plana es desplaçaran a Roda de Barà per jugar amb l’Eixample Pàdel Club C dissabte 17 de febrer a les sis de la tarda.

Els Sub13 arrassen en l’11a jornada de lliga

Els nens i nenes de l’equip Sub13 de la Plana van imposar-se al Global Pàdel Sub13. Per la Plana van jugar de parella 1 Ignasi Domingo i Oriol Bordas, de parella 2 Lluc Guillen i Fraol Poblet, i de parella 3 Pau Mercadé i Janna Fernández. En la dotzena jornada de lliga s’iniciarà la segona volta de la lliga i rebran la visita del Club Pàdel Cambrils B diumenge 25 de febrer a dos quarts de cinc de la tarda.

L’equip de la Lliga d’Escoles de Menors va enfrontar-se al Pàdel Viding Club de Tarragona. Per la Plana van jugar de parella 1 Albert Carrasco i Lluc Cabré, de parella 2 Oriol Prieto i Víctor Cano, i de parella 3 els dos germans Roc i Jan Mercadé. La 8a jornada de la lliga, els nens de la Plana jugaran a Reus davant el Reus Deportiu dissabte 17 a les 3 de la tarda.