Els Veterans del Club Tennis Plana d’en Berga – CAESA van començar la Lliga Catalana de Pàdel 2024 amb molta empenta imposant-se al Pàdel Indoor Valls per 3 a 0.

En la primera jornada de la lliga que van disputar divendres al vespre, els Veterans de la Plana van rebre la visita dels nouvinguts a la lliga, el Pàdel Indoor Valls. a qui es van imposar per 3 a 0. Per la Plana van jugar de parella +50 Quico Vidal i Robert Agudo, de parella +45 Albert Mestres i Xavi Aragonés, i de parella +40 Tente Casado i Gerard Roca. La segona jornada de la lliga, l’equip de Veterans es desplaçarà a Torredembarra per enfrontar-se amb el Tennis TDB B. L’encontre serà divendres 23 de febrer a dos quarts de nou del vespre.

L’Equip Masculí A, en la segona jornada de la Lliga 2024, va rebre la visita de l’Eixample Pàdel Club A de Roda de Barà amb qui va poder sumar un punt. Per la Plana van jugar de parella 1 Cristian Muñoz i Arnau Gavaldà, de parella 2 Tente Casado i Manolo Chouza, i de parella 3 Marc Veciana i Gerard Roca. El dissabte 24 de febrer a les 11, els nois de la Plana jugaran la 3a jornada de la Lliga de la 4a Categoria Grup D a casa del Club Pàdel Maspassamaner A.

El Masculí B, de la 5a Categoria Grup F, va jugar dissabte a la tarda a Roda de Barà amb l’Eixample Pàdel Club C on també va sumar un punt. Per la Plana van jugar de parella 1 Eduard Casany i Ricardo González, de parella 2 Jonathan Ruiz i Ander Sagasti, i de parella 3 Jan Cruz i Jose González. Aquest dissabte, 24 de febrer a les 11, els nois de la Plana disputaran la tercera jornada de lliga rebent la visita del Punto Pàdel E.

Pel que fa els equips femenins, el Femení A, de la 2a Categoria Grup C va desplaçar-se a Calafell per jugar amb el CT Romaní Femení on van sumar un punt. La parella 1 de la Plana estava formada per Isa Martínez i Ana Maria Fuiorea, la parella 2 per Laura Pasqual i Núria Valldosera, i la parella 3 per les germanes Martina i Maria Garcia. Aquest diumenge, 25 de febrer, les noies de la Plana jugaran la 3a jornada de lliga a Santa Oliva, contra el Punto Pàdel A a les 11 del matí.

L’Equip Femení B, de la 3a Categoria Grup C, va rebre la visita del Pàdel Puigpelat B amb qui també va poder sumar un punt. Per la Plana van jugar de parella 1 Pili Hernández i Lydia Plana, de parella 2 Xon Bautista i Raquel Roca, i de parella 3 Judit Mestres i Rosa Maria Trenchs. Dissabte 24, a dos quarts de deu del matí, les noies de la Plana rebran la visita del CT Valls B a casa en el que serà la 3a jornada de competició.

Les noies de l’Equip Femení C, de la 4a Categoria Grup D, van descansar el passat cap de setmana i tornen a la competició el diumenge 25 quan visitaran les instal·lacions del Pàdel Vilarenc by Bursa E a Calafell a les sis de la tarda.

L’equip de Veteranes, s’estrenarà a la lliga 2024 aquest divendres quan rebran la visita del CT Barà a dos quarts de nou del vespre.

Finalment, els equips de Menors de la Plana tornen a la competició després d’una setmana de descans. L’Equip Sub13 rebrà la visita del Pàdel Cambrils Sub13 B diumenge a les cinc de la tarda, mentre que l’equip de la Lliga d’Escoles de Menors jugarà dissabte 24 a les 3 de la tarda a casa del Reus Deportiu.