Campus d’Estiu 2021!!!

 

Des del Club Tennis Plana d’en Berga ja fa setmanes que estem treballant dur pel Campus d’Estiu 2021.

Com el Campus de l’any passat, tornem a centrar-nos en aconseguir la màxima seguretat de totes les persones participants en matèria d’higiene i salut. Al mateix temps, vetllarem que, com cada any, tots els nens i les nenes que vinguin a la Plana gaudeixin d’allò més de l’esport, l’amistat i l’estiu en un entorn immillorable a l’aire lliure que, sense cap mena de dubte, garanteix mantenir distàncies de seguretat en tot moment.

Un any més tornem amb molt de pàdel i tennis com a eixos centrals del Campus i els acompanyem de multiesports, natació, jocs, gimcanes, etc. Algunes de les activitats es faran en anglès per tal d’adquirir un vocabulari esportiu en aquest idioma. En definitiva, tornem a tenir tots els ingredients per a que petits i no tant petits, s’ho passin d’allò més bé aquest estiu!!!

🔎Consulteu el nostre tríptic per conèixer el Campus de la Plana!

ℹ️ Informació d’interès:

 • ⚠️❗❗❗ ATENCIÓ!!! PER LES SETMANES DEL 28 DE JUNY, 5, 12 i 19 DE JULIOL, LES INSCRIPCIONS ESTAN TANCADES!!!!!

   

 • El Campus és per a nens i nenes a partir de 3 anys.
 • La data d’inici del Campus és el 28 de juny i finalitzarà el dia 10 de setembre.
 • Horari de 9 a 13:30 hores.
 • Aquest any, seguint les mesures que ja van indicar les autoritats de Joventut i Lleure de la Generalitat de Catalunya per l’edició de l’any passat, l’entrada i sortida de les persones participants es farà de forma esglaonada i cada grup tindrà un horari concret que cal que seguiu.
 • Hi haurà disponible un servei d’acollida de 8:00 a 9:00 hores del matí.
 • També disposarem del servei de menjador, des de les 13:30 fins les 15:30 hores i que s’haurà d’abonar directament al restaurant del Club.
 • Totes les persones participants en el Campus d’Estiu 2021 han de portar:
  • Roba esportiva
  • Gorra
  • Crema solar (és recomanable que ja la portin de casa i nosaltres els hi anirem afegint durant el matí)
  • Banyador
  • Tovallola
  • Xancletes
  • Pala de pàdel
  • Raqueta de tennis
  • Esmorzar i aigua
  • Tot marcat i identificat amb el nom i cognom de la persona participant.
  • Muda de recanvi per vestir-se després de la piscina lliure de darrera hora del matí.
 • Aquest la inscripció serà un altre cop, exclusivament ONLINE. Quan cliqueu a l’enllaç se us demanarà una sessió de Google per tal que adjunteu la documentació necessària de les persones que inscriviu. Haureu de tenir preparat el DNI, Targeta Sanitària i Llibre de Vacunes que s’haurà d’adjuntar a la inscripció. Podeu accedir-hi clicant aquí.
 • Tingueu en compte que pot haver modificacions en les activitats en funció de les directrius que marquin les autoritats.
 • Si teniu algun dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@planadenberga.com o pel WhatsApp 659 56 13 24*.

 

▶️ CLICANT AQUÍ trobareu la Guia per les famílies que hem elaborat enguany!

 

Consulteu els preus!!

 • Tenim preus per socis, nets de socis i no socis.
 • Apunteu als nens i nenes les setmanes que sapigueu que vindran. La contractació de cop és més econòmica que la contractació setmana a setmana, per tant, aprofiteu i planifiqueu bé l’estiu (per exemple, si un nen no soci ve 5 setmanes, el preu que ha de pagar és de 235€, però si s’inscriu per 4 setmanes (210€ i després n’afegeix una extra (35€), el total que pagarà serà de 245€).
 • També tenim descomptes per germans!!
 • I a més a més, si els/les inscriviu abans del 14 de juny, hi ha un descompte addicional del 5%!!!!!

 

INFORMACIÓ IMPORTANT:

El Campus d’Estiu és una activitat que necessita molta previsió i preparació. Apunteu als vostres fills i filles amb antelació suficient perquè en funció del número de persones inscrites, variarà el número de monitors i monitores que necessitem i aquesta tasca no es pot concretar d’un dia per l’altre. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Tens preguntes sobre el Campus d’Estiu i la COVID-19? Clica aquí i consulta les FAQS!

Feu que gaudeixin de les millors vacances d’estiu al Campus de la Plana d’en Berga!!!!! 🎉🎾☀️🌳

 

 

*Tingueu en compte que el telèfon mòbil del Club és principalment per missatgeria instantània a través de WhatsApp, si hi truqueu, és possible que en aquell moment no us podem atendre.

 

Èxit total en el campus de Setmana Santa 2021!

 

Durant la passada Setmana Santa, el nostre Club va organitzar, de nou, un Campus especial de quatre dies per a que els nens i nenes poguessin gaudir de l’esport i la natura en les nostres instal·lacions.

El Campus, que tenia horari de nou a dos quarts de dues del migdia (amb opció d’acollida de vuit a nou del matí i opció de dinar i recollida fins dos quarts de quatre), va aplegar una quarantena de persones participants dividides en quatre grups d’edats, que es van mantenir tota la setmana per respectar els grups bombolla.

Les principals activitats realitzades es van centrar un cop més amb els esports de pala i raqueta (pàdel i tennis), que es van anar compaginant amb jocs tradicionals i activitats més lúdiques per a que els més petits i petites gaudissin dels dies de vacances.

El darrer dia de campus es va fer entrega als nens i nenes una fotografia de record dels grups, uns passatemps de la Plana i un porta-mascaretes. La Junta del Club de Tennis Plana d’en Berga ja està treballant, un any més, amb el Campus d’Estiu 2021. La informació serà publicada a través de la seva pàgina web i xarxes socials, tan aviat com les autoritats estableixin la normativa aplicable per aquesta temporada.

Si voleu veure totes les fotografies que van fer els monitors i monitores a tots els nens i nenes aquella setmana podeu clicar aquí.

 

Preparats pel Campus de Setmana Santa 2021!

 

El Club Tennis Plana d’en Berga, un any més, torna a organitzar el Campus de Setmana Santa!!

Aquest, igual que el Campus d’Estiu passat, serà un pèl diferent al format de campus al que estàvem acostumats. Un cop més destinem tots els nostres esforços a garantir la màxima seguretat de totes les persones participants en matèria d’higiene i salut. Igual que a l’estiu, vetllarem que, com cada any, tots els nens i les nenes que vinguin a la Plana gaudeixin d’allò més de l’esport, la diversió i l’amistat en un entorn immillorable a l’aire lliure que, sense cap mena de dubte, garanteix mantenir distàncies de seguretat en tot moment.

La inscripció, com a l’estiu, es farà online a través del formulari que trobareu clicant aquí.

Per emplenar el formulari necessitareu adjuntar la següent documentació:

– DNI de la persona a inscriure
– TARGETA SANITÀRIA de la persona a inscriure
– CARTILLA DE VACUNES de la persona a inscriure

Al final de la inscripció caldrà que trieu la forma de pagament. Si escolliu fer transferència bancària, indiqueu en el concepte de la mateixa el NOM DE LA PERSONA A INSCRIURE + SETMANA SANTA 21 i feu-nos arribar el justificant a través del correu electrònic info@planadenberga.com.

Un cop rebem les vostres dades, us enviarem un document de Declaració Responsable per a que l’empleneu i que el portin els vostres fills/es el primer dia de Campus així com una petita guia amb l’explicació del què farem.

Els preus d’aquesta Setmana Santa 2021 són els següents:

 • Socis / sòcies: 35€ (modalitats accionista i familiar)
 • Nets / netes socis / sòcies: 45€ (modalitats accionista i familiar)
 • No socis / sòcies: 55€.

Continua havent el descompte per germans/es: 2 germans: 5% dte., 3 germans o més: 10% dte. També hi haurà la possibilitat de dinar i acollida. Consulteu el cartell i formalitzeu la inscripció!!!!

Moltes gràcies per confiar amb nosaltres! Us esperem a la Plana!!!

La Junta del CT Plana d’en Berga

Punt i final al Campus d’Estiu 2020!

 

El passat dijous 10 de setembre de 2020 es va posar el punt i final al Campus d’Estiu 2020 del Club Tennis Plana d’en Berga.

Vam començar l’estiu amb incerteses, protocols, noves normatives, grups de convivència, … No sabíem del cert com funcionaria tot el nou escenari en el que ens trobàvem, però un cop finalitzades les 12 setmanes ininterrompudes de Campus que hem realitzat, només podem estar molt satisfets i contents de com ha funcionat tot.

La nova manera d’estructurar el campus començant amb les entrades i sortides esglaonades per evitar acomulacions de gent, la presa de temperatura diària a l’hora d’entrar, el rentat continu de mans després de cada activitat, desinfecció de les pilotes, material, etc., el treball en grups de convivència amb els mateixos monitors, el nou servei de carmanyola, l’eliminació de les classes d’anglès, el fet de fer un campus estrictament esportiu amb algunes estones de tallers… Tots els canvis han fet que el Campus d’enguany fos més eficient, més segur i més estructurat que mai.

Els més de 100 nens i nenes que han passat per les nostres instal·lacions han demostrat que s’han adaptat a la situació, durant el Campus, han procurat no tenir contacte amb grups que no fossin el seu i han gaudit de l’esport, els jocs i els amics i amigues que tant van trobar a faltar durant el confinament.

Des del nostre club només podem fer una valoració positiva del Campus d’enguany. I tot, ha estat possible gràcies a tots els pares i mares que heu confiat amb nosaltres. Sense vosaltres tot això no hagués estat possible!! Moltíssimes gràcies!!!

A continuació us deixem els enllaços a les fotografies que els monitors i monitores han fet durant tot el Campus. Us les hem agrupat per setmanes per a que les podeu consultar.  Esperem que us agradin i valoreu l’esforç que han fet monitors i monitores durant tot l’estiu.

Fotografies:

Moltes gràcies un cop més per haver confiat amb el nostre club per a que els vostres fills i filles passessin un gran estiu!!!

 

Club Tennis Plana d’En Berga 

C. Reina Elionor, 25
Urbanització de la Plana d’en Berga
43800 VALLS

Tel. 659 561 324

info@planadenberga.com

Avís Legal