Èxit total en el campus de Setmana Santa 2021!

 

Durant la passada Setmana Santa, el nostre Club va organitzar, de nou, un Campus especial de quatre dies per a que els nens i nenes poguessin gaudir de l’esport i la natura en les nostres instal·lacions.

El Campus, que tenia horari de nou a dos quarts de dues del migdia (amb opció d’acollida de vuit a nou del matí i opció de dinar i recollida fins dos quarts de quatre), va aplegar una quarantena de persones participants dividides en quatre grups d’edats, que es van mantenir tota la setmana per respectar els grups bombolla.

Les principals activitats realitzades es van centrar un cop més amb els esports de pala i raqueta (pàdel i tennis), que es van anar compaginant amb jocs tradicionals i activitats més lúdiques per a que els més petits i petites gaudissin dels dies de vacances.

El darrer dia de campus es va fer entrega als nens i nenes una fotografia de record dels grups, uns passatemps de la Plana i un porta-mascaretes. La Junta del Club de Tennis Plana d’en Berga ja està treballant, un any més, amb el Campus d’Estiu 2021. La informació serà publicada a través de la seva pàgina web i xarxes socials, tan aviat com les autoritats estableixin la normativa aplicable per aquesta temporada.

Si voleu veure totes les fotografies que van fer els monitors i monitores a tots els nens i nenes aquella setmana podeu clicar aquí.

 

Preparats pel Campus de Setmana Santa 2021!

 

El Club Tennis Plana d’en Berga, un any més, torna a organitzar el Campus de Setmana Santa!!

Aquest, igual que el Campus d’Estiu passat, serà un pèl diferent al format de campus al que estàvem acostumats. Un cop més destinem tots els nostres esforços a garantir la màxima seguretat de totes les persones participants en matèria d’higiene i salut. Igual que a l’estiu, vetllarem que, com cada any, tots els nens i les nenes que vinguin a la Plana gaudeixin d’allò més de l’esport, la diversió i l’amistat en un entorn immillorable a l’aire lliure que, sense cap mena de dubte, garanteix mantenir distàncies de seguretat en tot moment.

La inscripció, com a l’estiu, es farà online a través del formulari que trobareu clicant aquí.

Per emplenar el formulari necessitareu adjuntar la següent documentació:

– DNI de la persona a inscriure
– TARGETA SANITÀRIA de la persona a inscriure
– CARTILLA DE VACUNES de la persona a inscriure

Al final de la inscripció caldrà que trieu la forma de pagament. Si escolliu fer transferència bancària, indiqueu en el concepte de la mateixa el NOM DE LA PERSONA A INSCRIURE + SETMANA SANTA 21 i feu-nos arribar el justificant a través del correu electrònic info@planadenberga.com.

Un cop rebem les vostres dades, us enviarem un document de Declaració Responsable per a que l’empleneu i que el portin els vostres fills/es el primer dia de Campus així com una petita guia amb l’explicació del què farem.

Els preus d’aquesta Setmana Santa 2021 són els següents:

  • Socis / sòcies: 35€ (modalitats accionista i familiar)
  • Nets / netes socis / sòcies: 45€ (modalitats accionista i familiar)
  • No socis / sòcies: 55€.

Continua havent el descompte per germans/es: 2 germans: 5% dte., 3 germans o més: 10% dte. També hi haurà la possibilitat de dinar i acollida. Consulteu el cartell i formalitzeu la inscripció!!!!

Moltes gràcies per confiar amb nosaltres! Us esperem a la Plana!!!

La Junta del CT Plana d’en Berga

Punt i final al Campus d’Estiu 2020!

 

El passat dijous 10 de setembre de 2020 es va posar el punt i final al Campus d’Estiu 2020 del Club Tennis Plana d’en Berga.

Vam començar l’estiu amb incerteses, protocols, noves normatives, grups de convivència, … No sabíem del cert com funcionaria tot el nou escenari en el que ens trobàvem, però un cop finalitzades les 12 setmanes ininterrompudes de Campus que hem realitzat, només podem estar molt satisfets i contents de com ha funcionat tot.

La nova manera d’estructurar el campus començant amb les entrades i sortides esglaonades per evitar acomulacions de gent, la presa de temperatura diària a l’hora d’entrar, el rentat continu de mans després de cada activitat, desinfecció de les pilotes, material, etc., el treball en grups de convivència amb els mateixos monitors, el nou servei de carmanyola, l’eliminació de les classes d’anglès, el fet de fer un campus estrictament esportiu amb algunes estones de tallers… Tots els canvis han fet que el Campus d’enguany fos més eficient, més segur i més estructurat que mai.

Els més de 100 nens i nenes que han passat per les nostres instal·lacions han demostrat que s’han adaptat a la situació, durant el Campus, han procurat no tenir contacte amb grups que no fossin el seu i han gaudit de l’esport, els jocs i els amics i amigues que tant van trobar a faltar durant el confinament.

Des del nostre club només podem fer una valoració positiva del Campus d’enguany. I tot, ha estat possible gràcies a tots els pares i mares que heu confiat amb nosaltres. Sense vosaltres tot això no hagués estat possible!! Moltíssimes gràcies!!!

A continuació us deixem els enllaços a les fotografies que els monitors i monitores han fet durant tot el Campus. Us les hem agrupat per setmanes per a que les podeu consultar.  Esperem que us agradin i valoreu l’esforç que han fet monitors i monitores durant tot l’estiu.

Fotografies:

Moltes gràcies un cop més per haver confiat amb el nostre club per a que els vostres fills i filles passessin un gran estiu!!!

 

Club Tennis Plana d’En Berga 

C. Reina Elionor, 25
Urbanització de la Plana d’en Berga
43800 VALLS

Tel. 977 608 042

info@planadenberga.com

Avís Legal