Campus d’Estiu 2022!!!

 

Ja tenim a punt una nova edició del Campus d’Estiu 2022 del nostre club!

Un any més tornem amb molt de pàdel i tennis com a eixos centrals del Campus i els acompanyem de multiesports, natació, jocs, gimcanes, etc. En definitiva, tornem a tenir tots els ingredients per a que petits i no tant petits, s’ho passin d’allò més bé aquest estiu!!!

🔎Consulteu el nostre tríptic per conèixer el Campus de la Plana!

ℹ️ Informació d’interès:

 • El Campus és per a nens i nenes a partir de 3 anys.
 • La data d’inici del Campus és el 27 de juny i finalitzarà el dia 2 de setembre.
 • Horari de 9 a 13:30 hores.
 • Un any més, continuarem amb l’entrada i sortida esglaonada per tal de no acumular cotxes i gent, i així evitar molèsties al veïnatge.
 • Hi haurà disponible un servei d’acollida de 8:00 a 9:00 hores del matí.
 • També disposarem del servei de menjador, des de les 13:30 fins les 15:30 hores i que s’haurà d’abonar directament al restaurant del Club.
 • Totes les persones participants en el Campus d’Estiu 2022 han de portar:
  • Roba esportiva
  • Gorra
  • Crema solar (és recomanable que ja la portin de casa i nosaltres els hi anirem afegint durant el matí)
  • Banyador
  • Tovallola
  • Xancletes
  • Pala de pàdel
  • Raqueta de tennis
  • Esmorzar i aigua
  • Tot marcat i identificat amb el nom i cognom de la persona participant.
  • Muda de recanvi per vestir-se després de la piscina lliure de darrera hora del matí.
 • Aquest any la INSCRIPCIÓ serà un altre cop, exclusivament ONLINE. Quan cliqueu a l’enllaç se us demanarà una sessió de Google per tal que adjunteu la documentació necessària de les persones que inscriviu. Haureu de tenir preparat el DNI, Targeta Sanitària i Llibre de Vacunes que s’haurà d’adjuntar a la inscripció. Si podeu enviar la documentació en PDF us cabran diferents pàgines en un sol arxiu, tingueu-ho present. 👉Podeu accedir al formulari d’inscripció clicant aquí.👈
 • Tingueu en compte que pot haver modificacions en les activitats en funció de les directrius que marquin les autoritats en cas que hi hagi qualsevol tipus de novetat sobre la pandèmia.
 • Si teniu algun dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@planadenberga.com o pel WhatsApp 659 56 13 24 (només missatges de text!)*.
Per tenir més informació sobre el Campus, consulteu la Guia per les famílies que hem confeccionat. La trobareu clicant aquí.

CONSULTEU ELS PREUS!!

 • Tenim preus per socis, nets de socis i no socis.
 • Apunteu als nens i nenes les setmanes que sapigueu que vindran. La contractació de cop és més econòmica que la contractació setmana a setmana, per tant, aprofiteu i planifiqueu bé l’estiu (per exemple, si un nen no soci ve 5 setmanes, el preu que ha de pagar és de 245€, però si s’inscriu per 4 setmanes (215€ i després n’afegeix una extra (35€), el total que pagarà serà de 250€).
 • També tenim descomptes per germans!!
 • I a més a més, si els/les inscriviu abans del 12 de juny, hi ha un descompte addicional del 5%!!!!!
 • El preu de l’acollida matinal és de 4€ dia esporàdic i 15€ tota la setmana.
 • El preu del dinar és de 8€ al dia.
 • El servei de carmanyola és de 5€ al dia.

 

INFORMACIÓ IMPORTANT:

El Campus d’Estiu és una activitat que necessita molta previsió i preparació. Apunteu als vostres fills i filles amb antelació suficient perquè en funció del número de persones inscrites, variarà el número de monitors i monitores que necessitem i aquesta tasca no es pot concretar d’un dia per l’altre. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

Feu que gaudeixin de les millors vacances d’estiu al Campus de la Plana d’en Berga!!!!! 🎉🎾☀️🌳

 

*Tingueu en compte que el telèfon mòbil del Club és principalment per missatgeria instantània a través de WhatsApp, si hi truqueu, és possible que en aquell moment no us podem atendre.

Ben aviat, tota la informació del Campus d’Estiu 2022!!!!

 

Un any més, el Club Tennis Plana d’en Berga, torna a organitzar el Campus d’Estiu!

Esteu ben atents i atentes a les nostres xarxes i a la pàgina web. Aviat publicarem tota la informació sobre el Campus d’Estiu 2022!!!

Tenim l’estiu a tocar!!! Esteu preparats i preparades??? Soom-hi!!!!!!!

A punt el Campus de Setmana Santa 2022!

 

El Club Tennis Plana d’en Berga, un any més, torna a organitzar el Campus de Setmana Santa!!

Tornen els retrobaments amb els amics i amigues, les activitats infantils, jocs, pàdel, tennis, diversió i ganes de passar-s’ho moooolt bé!!! Esteu preparats?

La inscripció, com en edicions anterior, es farà únicament en línia a través del formulari que trobareu CLICANT AQUÍ.

Per emplenar el formulari necessitareu adjuntar la següent documentació:

– DNI de la persona a inscriure
– TARGETA SANITÀRIA de la persona a inscriure
– CARTILLA DE VACUNES de la persona a inscriure

Al final de la inscripció caldrà que trieu la forma de pagament. Si escolliu fer transferència bancària, indiqueu en el concepte de la mateixa el NOM DE LA PERSONA A INSCRIURE + SETMANA SANTA 22 i feu-nos arribar el justificant a través del correu electrònic info@planadenberga.com.

Els preus d’aquesta Setmana Santa 2022 són els següents:

 • Socis / sòcies: 35€ (modalitats accionista i familiar)
 • Nets / netes socis / sòcies: 45€ (modalitats accionista i familiar)
 • No socis / sòcies: 55€.

Continua havent el descompte per germans/es: 2 germans: 5% dte., 3 germans o més: 10% dte. També hi haurà la possibilitat de dinar i acollida. Consulteu el cartell i formalitzeu la inscripció!!!!

 

⚠️❗ IMPORTANT : No acceptarem cap inscripció si no s’ha formalitzat el pagament

 

Per tant, us demanem que el feu al més aviat possible per tal de tenir un control de totes les persones inscrites i així adequar els ratios monitors/es – nens/es.

Si teniu algun dubte o necessiteu algun aclariment, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del CORREU ELECTRÒNIC 📧 info@planadenberga.com o per MISSATGE DE TEXT al WhatsApp 📲 al 659561324.

 

Moltes gràcies per confiar amb nosaltres! Us esperem a la Plana!!!

 

La Junta del CT Plana d’en Berga

Gran èxit al Campus d’Estiu 2021!!!

 

Un any més, el Club Tennis Plana d’en Berga, va acollir una nova edició del Campus d’Estiu!

Novament les activitats estiuenques van estar marcades per la normativa Covid-19, que vam continuar seguint tal i com dictaven les autoritats sanitàries i de joventut del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Durant aquest estiu 2021 van passar per la Plana 186 nens i nenes que van gaudir de l’esport, l’amistat i la natura que acompanya les nostres instal·lacions. Com en l’edició anterior, es van mantenir les activitats dividides per grups bombolla per tal de tenir controlats en tot moment les possibles accions a realitzar en cas de sortir algun cas positiu en el campus.

Com l’any 2020, els monitors i monitores del Campus, van realitzar nombroses fotografies als seus grups que ja vam enviar per correu electrònic setmana a setmana, i que ara recopilarem en els següents enllaços. Tingueu en compte que els monitors i monitores fan fotografies aleatòriament i que pot ser que algun/a assistent/a al campus surti més o menys vegades. Amb les fotografies volem mostrar-vos les activitats que realitzen els nens i nenes i com les desenvolupen, en cap cas és un recopilatori exhaustiu de tots i totes les que hi han participat.

Des del Club Tennis Plana d’en Berga desitgem que totes les persones participants al campus hagin gaudit de les activitats estiuenques i esperem veure-us ben aviat de nou pel nostre club!

📷 Per consultar les fotografies del Campus d’Estiu 2021 podeu clicar als següents enllaços setmanals:

 

 

 

 

Club Tennis Plana d’En Berga 

C. Reina Elionor, 25
Urbanització de la Plana d’en Berga
43800 VALLS

Tel. 659 561 324

info@planadenberga.com

Avís Legal