Campus d’estiu

El Club Tennis Plana d’en Berga ja té obertes les inscripcions per al Campus d’Estiu 2018, que s’allargarà durant vuit setmanes i se celebrarà en dues fases. La primera d’elles des del 26 de juny al 10 d’agost, mentre que la segona del 3 al 7 de setembre.

En total, doncs, s’ofereixen 8 setmanes a les famílies durant les quals els seus xiquets i xiquetes gaudiran amb els jocs d’aigua, practicaran diferents esports com el tennis, el pàdel, el mini-tennis, el futbol, el bàsquet, el beisbol o l’hoquei, i aprendran a nedar, a fer manualitats i a ballar alhora que perfeccionen i reforcen el nivell d’anglès après a escola. La festa del campus, una de les activitats més esperades per als joves participants, es celebrarà el dissabte 28 de juliol.

La data final per a inscriure’s serà el dijous 21 de juny, per bé que el Club Tennis Plana d’en Berga ha convocat una reunió amb els pares dels nens i les nenes el divendres 1 de juny, a les 20.30h, per esvair els dubtes que puguin sorgir. Val a dir que les places són limitades i que aquestes s’ocuparan per rigorós ordre d’inscripció.

Les inscripcions rebudes abans del 10 de juny tindran un 5% de descompte addicional!

Pel que fa a l’horari, el campus d’estiu de la Plana d’en Berga obrirà de dilluns a divendres, de les 9 a les 13h, amb la possibilitat d’un servei d’acollida de 8 a 9h i que els nens i nenes es puguin quedar a dinar al club. En aquest cas, la recollida es farà a les 16h. Entre el material que els nens han de portar a diari per participar al campus, hi ha la raqueta de tennis, una tovallola, un banyador, unes xancletes, una gorra i crema de protecció solar, roba esportiva, una muda de recanvi i l’esmorzar.

Quant als preus del Campus, aquests varien segons si ets soci del club o no (tot i que en ambdós casos són tarifes econòmiques), i segons el nombre de setmanes que els nens s’inscriguin al Campus. Amb tot, la Plana d’en Berga ofereix una sèrie de descomptes a les famílies que arriben al 5% en el cas d’apuntar-se dos germans; del 10% si són tres; i fins al 15% si són quatre o més germans. La inscripció inclou també una assegurança individual per nen.

El Campus d’Estiu del Club Tennis Plana d’en Berga és un dels més complerts i dinàmics que s’ofereixen a la comarca, i està avalat per la contrastada professionalitat dels monitors de lleure i del responsable de les activitats esportives.

Des de l’any 2017, un cop finalitzat el Campus, oferim als pares dels alumnes la possibilitat d’omplir una enquesta de satisfacció amb la finalitat de millorar any rere any aquesta activitat per als més petits.

Documents campus d’estiu 2018

Club Tennis Plana d’En Berga 

C. Reina Elionor, 25
Urbanització de la Plana d’en Berga
43800 VALLS

Tel. 977 608 042

info@planadenberga.com

Avís Legal