Punt i final al Campus d’Estiu 2020!

 

El passat dijous 10 de setembre de 2020 es va posar el punt i final al Campus d’Estiu 2020 del Club Tennis Plana d’en Berga.

Vam començar l’estiu amb incerteses, protocols, noves normatives, grups de convivència, … No sabíem del cert com funcionaria tot el nou escenari en el que ens trobàvem, però un cop finalitzades les 12 setmanes ininterrompudes de Campus que hem realitzat, només podem estar molt satisfets i contents de com ha funcionat tot.

La nova manera d’estructurar el campus començant amb les entrades i sortides esglaonades per evitar acomulacions de gent, la presa de temperatura diària a l’hora d’entrar, el rentat continu de mans després de cada activitat, desinfecció de les pilotes, material, etc., el treball en grups de convivència amb els mateixos monitors, el nou servei de carmanyola, l’eliminació de les classes d’anglès, el fet de fer un campus estrictament esportiu amb algunes estones de tallers… Tots els canvis han fet que el Campus d’enguany fos més eficient, més segur i més estructurat que mai.

Els més de 100 nens i nenes que han passat per les nostres instal·lacions han demostrat que s’han adaptat a la situació, durant el Campus, han procurat no tenir contacte amb grups que no fossin el seu i han gaudit de l’esport, els jocs i els amics i amigues que tant van trobar a faltar durant el confinament.

Des del nostre club només podem fer una valoració positiva del Campus d’enguany. I tot, ha estat possible gràcies a tots els pares i mares que heu confiat amb nosaltres. Sense vosaltres tot això no hagués estat possible!! Moltíssimes gràcies!!!

A continuació us deixem els enllaços a les fotografies que els monitors i monitores han fet durant tot el Campus. Us les hem agrupat per setmanes per a que les podeu consultar.  Esperem que us agradin i valoreu l’esforç que han fet monitors i monitores durant tot l’estiu.

Fotografies:

Moltes gràcies un cop més per haver confiat amb el nostre club per a que els vostres fills i filles passessin un gran estiu!!!

 

Ja tenim aquí el Campus d’Estiu 2020!!!

 

Des del Club Tennis Plana d’en Berga ja fa setmanes que estem treballant dur pel Campus d’Estiu 2020.

Aquest, serà un campus un pel diferent al dels altres anys, per això, estem destinant tots els nostres esforços a garantir la màxima seguretat de totes les persones participants en matèria d’higiene i salut. Al mateix temps, vetllarem que, com cada any, tots els nens i les nenes que vinguin a la Plana gaudeixin d’allò més de l’esport, l’amistat i l’estiu en un entorn immillorable a l’aire lliure i que, sense cap mena de dubte, garanteix mantenir distàncies de seguretat en tot moment.

Un any més tornem amb molt de pàdel i tennis com a eixos centrals del Campus i els acompanyem de multiesports, natació, jocs, gimcanes, etc. Algunes de les activitats es faran en anglès per tal d’adquirir un vocabulari esportiu en aquest idioma. En definitiva, tornem a tenir tots els ingredients per a que petits i no tant petits, s’ho passin d’allò més bé aquest estiu!!!

 

Informació d’interès:

 • El dimecres 17 de juny hi haurà una reunió informativa amb els pares i mares que estiguin interessats a les 20:30h a la Terrassa/Bar del Club.
 • El Campus és per a nens i nenes a partir de 3 anys.
 • La data d’inici del Campus és el 22 de juny i finailtzarà el dia 10 de setembre.
 • Horari de 9 a 13:30 hores.
 • Aquest any, seguint les mesures que indiquen les autoritats de Joventut i Lleure de la Generalitat de Catalunya, l’entrada i sortida de les persones participants es farà de forma esglaonada i cada grup tindrà un horari concret que cal que seguiu.
 • Hi haurà disponible un servei d’acollida de 8:00 a 9:00 hores del matí.
 • També disposarem del servei d’acompanyament al migdia, per a tots els nens i nenes que portin la carmanyola, des de les 13:30 fins les 16:00 hores.
 • Totes les persones participants en el Campus han de portar:
  • Roba esportiva
  • Gorra
  • Crema solar (és recomanable que ja la portin de casa i nosaltres els hi anirem afegint durant el matí)
  • Banyador
  • Tovallola
  • Xancletes
  • Pala de pàdel
  • Raquesta de tennis
  • Esmorzar i aigua
  • Tot marcat i identificat amb el nom i cognom de la persona participant.
  • Els més petits, hauran de dur una muda per si de cas.
 • Aquest any prioritzem la INSCRIPCIÓ ONLINE per tal de garantir la seguretat de tothom i evitar desplaçaments i contactes totalment evitables. D’aquesta manera, us demanem que formalitzeu les inscripcions de manera online i allí ja podreu adjuntar la documentació necessària i hi trobareu tota la informació addicional que necessiteu. Podeu accedir-hi clicant aquí.
 • Tingueu en compte que enguany pot haver modificacions en les activitats en funció de les directrius que marquin les autoritats.
 • Si teniu algun dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@planadenberga.com o pel WhatsApp 659 56 13 24*.

 

-> CLICANT AQUÍ trobareu la Guia per les famílies que hem elaborat enguany!

 

Consulteu els preus!!

 • Tenim preus per socis, néts de socis i no socis.
 • Hi ha descomptes en funció de les setmanes que s’inscriuen els nens i nenes.
 • També tenim descomptes per germans!!
 • I a més a més, si els/les inscriviu abans del 19 de juny, hi ha un descompte addicional del 5%!!!!!

 

Tens preguntes sobre el Campus d’Estiu i la COVID-19? Clica aquí i consulta les FAQS!

Feu que gaudeixin de les millors vacances d’estiu al Campus de la Plana d’en Berga!!!!!

 

*Tingueu en compte que el telèfon mòbil del Club és principalment per missatgeria instantània a través de WhatsApp, si hi truqueu, és possible que en aquell moment no us podem atendre.

Gran èxit del Campus d’Estiu 2019!

El divendres 6 de setembre es va posar el punt final al Campus d’Estiu del Club Tennis Plana d’en Berga de la temporada 2019. Els prop de 130 nens i nenes que han passat pel campus d’enguany han pogut desenvolupar les activitats esportives d’implements com són el tennis i el pàdel i han millorat la seva tècnica de natació amb el curs que han realitzat durant els mesos de més calor. Les activitats al campus de la Plana s’han complementat amb anglès, tallers i jocs.

Volem donar les gràcies a totes les persones que han confiat amb nosaltres i han portat als seus fills i filles al campus del nostre club. Desitgem que hagin gaudit i hagin passat un gran estiu a la Plana d’en Berga!! Moltes gràcies!!!!!!

Si voleu veure les fotografies del Campus d’Estiu 2019, les podeu trobar a la nostra pàgina del Facebook agrupades en setmanes. A continuació hi podreu accedir amb els enllaços següents:

– Del 26 al 28 de juny 2019                                                  – Del 29 de juliol al 2 d’agost

– De l’1 al 5 de juliol                                                              – Del 5 al 9 d’agost

– Del 8 al 12 de juliol                                                             – Del 12 al 16 d’agost

– Del 15 al 19 de juliol                                                           – Del 2 al 6 de setembre

– Del 22 al 26 de juliol                                                           – 27 de juliol: Festa Final del Campus!

 

 

 

Club Tennis Plana d’En Berga 

C. Reina Elionor, 25
Urbanització de la Plana d’en Berga
43800 VALLS

Tel. 977 608 042

info@planadenberga.com

Avís Legal