Dissabte 26 de gener es va realitzar al nostre club el Torneig de la Calçotada, el previ a la Gran Festa de la Calçotada de Valls que es celebrava l’endemà.

Deu parelles masculines i quatre de femenines van donar-se cita a les nou del matí al club per tal d’iniciar els partits de trenta minuts que anirien definint les semifinals.

El bon temps va acompanyar durant tota la jornada i a la una del migdia van començar a disputar-se les semifinals masculines. En la primera semi s’enfrontaven Roger Bordas i Pere Navarro per un costat i Tente Casado i Kerin Cabez per l’altre. El partit va caure ben aviat per part d’aquests últims que van jugar un gran torneig. L’altra semifinal se la jugaven Raul Olmo i Gerard Peris davant Aleix Roig i Marc Mateu, que van endur-se el matx.

La final masculina Casado-Cabeza vs Roig-Mateu va caure de part dels primers, que es van endur dues classes  en parella, amb la nova entrenadora del club, la Macu Hernández. Els semifinalistes van guanyar una classe.

La final femenina va enfrontar Carme Escoda i Anna Melèndez amb Lis Sanahuja i Montse Olivé. Aquestes últimes van ser les que es van endur finalment el torneig i també podran gaudir de les classes amb la nova entrenadora.

En finalitzar els partits, tots els participants i assistents van poder gaudir d’un dinar de germanor al restaurant del club, acabant d’arrodonir un gran dit d’esport i bon ambient a la Plana d’en Berga!