En la segona jornada de la Lliga Catalana de Pàdel, els equips masculins del Club Tennis Plana d’en Berga van punxar en els seus enfrontaments mentre que els dos equips femenins que tenien competició aquest cap de setmana, van sortir victoriosos en els seus encontres.

La jornada va començar amb el primer partit d’aquesta temporada dels Veterans, en la 1a Categoria Grup A, que es van desplaçar a les instal·lacions del TPI per jugar contra el seu equip A. Per la Plana d’en Berga van jugar de parella 1, Manolo Chouza i Ramon Invernon, que van caure 6/0, 6/2; de parella 2, Albert Mestres i Robert Agudo, que van perdre per un doble 6/3; i la parella 3 formada per Ivan Rodon i Aleix Roig, tampoc van tenir opcions i van cedir el seu matx per un doble 6/2. La propera setmana, els veterans aniran a Cambrils per jugar contra el Cub Sports A, dissabte 23 de febrer a les 8 del vespre.

L’Equip Masculí A, que milita en la 2a Categoria, va visitar Riudoms diumenge al migdia per jugar contra el Padel Riudoms A, on no va poder sumar cap punt. De parella 1 van jugar Gerard Cuadrat i Carles Torreblanca que van caure per un doble 6/2; la parella 2 amb Ivan Rodon i Gerard Torrell, va fer-ho per 6/3, 6/0; i la parella 3 amb Manel Castaño i Raul Olmo, tampoc van tenir gaires opcions i van perdre el seu matx per 6/2, 6/1. La propera setmana, els nois de la Plana jugaran dissabte 23 de febrer a un quart de dues a casa del TPI A.

L’Equip Masculí B tampoc va estar de sort en el seu desplaçament a Reus davant el CTR Monterols C on no van poder sumar cap punt. De parella 1 van jugar Ramon Invernon i Xavi Pérez, que van caure per un doble 6/1; la parella 2 amb Carles Gallart Olivé i Gerard Peris, van fer-ho per 6/1, 6/3; i la parella 3 amb Guillem Voltas i Albert Montse, també va caure per un 6/1, 6/2. La propera setmana l’Equip C en la 5a Categoria Grup B, rebrà a casa el Padel Riudoms C, dissabte 23 a les 12 del migdia.

Pel que fa els equips femenins, l’Equip Femení A va guanyar 2 a 1 davant el Tennis Salou H2O A. De parella 1 van jugar Aina Invernon i Sandra Ferrer, que es van imposar 6/4, 6/2; la parella 2 amb Sandra Farré i Mònica Arasa, també van guanyar el seu encontre per 6/4, 6/1; i la parella 3 amb Rocío Castro i Mamen Milian, van estar a punt de sumar el tercer punt, però finalment el partit va caure del costat de les noies del Salou, que van guanyar al tercer set per 6/3, 4/6, 2/6. En la tercera jornada de la 2a Categoria, les noies de la Plana jugaran contra el Club Natació Reus Ploms A dissabte 23 a les 10 del matí.

Per acabar, les noies de l’Equip Femení B van sumar dos punts davant el Tennis TDB B. La parella 1 amb Lydia Plana i Yolanda Tomàs, van perdre el seu enfrontament per 2/6, 1/6; la parella 2 amb Mònica Llagostera i Montse Olivé es van guanyar el seu enfrontament per 6/2, 6/4; i la parella 3 amb Sandra Saperas i Judit Mestres no van tenir gaires problemes per imposar-se per un doble 6/1. La propera setmana, les noies de l’equip B, de la 3a Categoria grup C, es desplaçaran a Coma-Ruga per enfrontar-se amb el Vendrell Padel Club C, diumenge 24 a un quart de dotze del migdia.

L’Equip Femení C, de la 4a Categoria Grup D, que aquesta setmana ha descansat, disputarà el seu enfrontament el proper diumenge 24 a dos quarts d’onze del matí davant el Vendrell Pàdel Club B.