L’Equip Femení A de la Plana d’en Berga va ser el gran victoriós de la tercera jornada de la Lliga Catalana de Pàdel imposant-se per 0 a 3 al Club Natació Reus Ploms A. La resta d’equips, tot i lluitar molt en alguns enfrontaments, no van tenir la sort de cara i només van poder sumar un punt en els seus encontres.

L’Equip Femení A va desplaçar-se dissabte al matí a Reus per disputar el primer enfrontament del cap de setmana pels equips de la Plana d’en Berga davant el Club Natació Reus Ploms A. La parella número 1 de la Plana, formada per Mònica Arasa i Sandra Ferrer es van imposar per 4/6, 6/7; la parella 2 amb Mamen Milian i Sandra García, van fer-ho per un doble 2/6; i la  parella 3, formada per Sandra Farré i Rocío Castro, van guanyar per 6/3, 3/6, 4/6. Amb aquesta victòria, les noies de la Plana es posen en la part alta de la classificació. La setmana que ve l’equip A, de la 2a Categoria, rebrà a casa el Club Tennis Tarragona B, diumenge 3 de març a les 12 del migdia.

L’Equip Femení B, per la seva banda, es va desplaçar diumenge a un quart de dotze al Club Tennis Coma-Ruga per enfrontar-se al Vendrell Pàdel Club C, recent ascendides, com l’equip de la Plana a la 3a Categoria Grup C. Les noies de la Plana no van poder rascar cap punt en aquests encontres, tot i arribar al tercer set en dos dels tres partits. De parella 1 van jugar Montse Olivé i Sandra Saperas, que van caure per un 5/7, 6/1, 6/0; la parella 2 amb Carme Escoda i Sílvia Oller van fer-ho per 6/3, 6/2; i la parella 3 amb Ascen López i Núria Valldosera van caure per 6/4, 6/7, 6/1. La propera setmana, les noies de la Plana d’en Berga rebran al Pàdel Indoor Torredembarra A, diumenge 3 de març a dos quarts d’onze del matí.

Pel que fa l’Equip Femení C, de la 4a Categoria Grup D, no va tenir gaires opcions davant el Vendrell Pàdel Club B, que visitava les instal·lacions de les vallenques el passat diumenge a dos quarts d’onze del matí. La parella 1 formada per Carme Calaf i Rosa Voltas van caure per 0/6, 1/6; la parella 2 amb Maria José Arévalo i Maria Gallart, també van fer-ho per 0/6, 1/6; i la parella 3, formada per Yolanda Claros i Susana Sabaté, tampoc va tenir gaires opcions i van caure per 1/6, 0/6. La propera setmana, l’Equip Femení C, es desplaçarà a Santa Oliva per jugar contra el Punto Pàdel B, diumenge 3 de març a les cinc de la tarda.

Pel que fa els equips masculins de la Plana, tampoc van estar gaire de sort i van perdre tots els enfrontaments. L’Equip Masculí A, de la 2a Categoria, es va desplaçar a Tarragona per jugar contra el TPI A a un quart de dues del migdia del dissabte. De parella 1 van jugar Gerard Cuadrat i Roberto Berná que van caure per 6/4, 6/0; la parella 2 amb Albert Frutos i Tente Casado, van cedir el seu enfrontament per 6/0, 6/2; i la parella 3 formada per Raul Olmo i Robert Agudo, van fer-ho per un doble 6/3. La propera setmana, els nois de la Plana rebran a casa el Global Padel Sports A, diumenge a les sis de la tarda.

L’Equip Masculí B, de la 5a Categoria Grup B, va rebre a casa el Club Pàdel Riudoms C, on va poder sumar un punt dels tres que estaven en joc. De parella 1 van jugar Guillem Voltas i Javi Pérez, que van caure 3/6, 5/7; la parella 2 formada per David Armengol i Gerard Peris van imposar-se i van guanyar el seu matx per 6/0, 6/2; i la parella 3 amb Carles Gallart i Marc Mateu, van caure al tercer set, amb un resultat final de 3/6, 6/4, 0/6. La propera setmana, els nois de la Plana es desplaçaran a Salou per enfrontar-se al Tennis Salou H2O C, diumenge a les 10 del matí.

Per últim, l’equip de Veterans del Club Tennis Plana d’en Berga, va visitar les instal·lacions del Cub Sports A de Cambrils, on van caure per 3 a 0. La parella 1 amb Tente Casado i Robert Agudo, van tenir un partit molt ajustat, que finalment va caure del costat dels cambrilencs per 6/4, 7/5; la parella 2 formada per Quique Garcia i Ramon Invernon, van caure per 6/0, 6/2; i la parella 3 amb Quico Vidal i Raul Olmo, van cedir el seu enfrontament per 6/3, 6/1. El proper cap de setmana, els veterans rebran a casa al Mes k Padel, divendres 1 de març a dos quarts de nou del vespre.