El Femení A de la Plana i el Masculí B van ser els dos equips que van sortir vencedors en el seus enfrontaments corresponents a la 5a jornada de la Lliga Catalana de Pàdel.

L’Equip Femení A segueix una bona ratxa de victòries en el primer any en la 2a Categoria. En la 5a jornada de lliga es desplaçava a Tarragona per jugar contra el Royal Tarraco, on va poder sumar els 3 punts que estaven en joc i així arribar a la 3a posició de la classificació. De parella 1 van jugar Mamen Milian i Sandra Garcia que van guanyar per 4/6, 7/6, 4/6; la parella 2 amb Rocio Castro i Sandra Farré, van endur-se el seu matx per un doble 5/7; i la parella 3 formada per Mònica Arasa i Marina Invernon, van vèncer per 2/6, 4/6. La propera setmana, les noies de la Plana rebran el Punto Padel A diumenge 17 de març a les 12 del migdia.

L’Equip Femení B, que milita en la 3a Categoria Grup C, va tenir moltes opcions de puntuar, però finalment, els partits van caure de part del Club Spartans Calafell A. La parella 1 amb Montse Olivé i Carme Escoda van caure per 6/2, 2/6, 0/6; la parella 2 formada per Mònica Llagostera i Sandra Saperas van perdre per 3/6, 7/5, 2/6; i la parella 3 amb Judit Mestres i Sílvia Oller van caure per 5/7, 2/6. La propera setmana, les noies de l’equip B es desplaçaran a Bellvei per jugar contra el Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei A, diumenge a dos quarts de deu del matí.

El Femení C s’enfrontava diumenge al migdia amb el Club Tennis Romaní on no van poder sumar cap punt en el seu enfrontament. La parella 1 formada per Tona Voltas i Conxita Martínez van caure per 6/1, 6/3; la parella 2 amb Maria José Arévalo i Cristina Uterga van cedir el seu matx per 6/1, 6/4; i la parella 3 amb Míriam Cabré i Núria Lluís van haver d’abandonar per lesió. La propera setmana les noies de l’Equip Femení C rebran a casa la visita del Club Padel Sports Cunit B, diumenge a dos quarts d’onze del matí.

Pel que fa els equips masculins, van iniciar la jornada els Veterans de la Plana d’en Berga, que van desplaçar-se a Vila-seca per jugar contra el Global Padel Sports. De l’encontre, van poder sumar un punt que van aconseguir la parella més 50 formada per Ivan Rodon i Tente Casado en imposar-se per un doble 4/6; la parella més 45 amb Quico Vidal i Robert Agudo van caure per 6/1, 6/3; i la parella més 40 amb Albert Mestres i Dani Ferrerons, van cedir el seu enfrontament per 6/1, 6/0. La propera setmana, els veterans reben la visita del Tennistdb divendres 15 de març a dos quarts de nou del vespre.

L’Equip Masculí A, de la 2a Categoria, segueix en una ratxa negativa de resultats i no va poder sumar cap punt en el seu enfrontament contra el Tot Padel Reus. La parella 1 formada per Tente Casado i Roberto Berná van caure per un doble 6/2; la parella 2 amb Manel Castaño i Aleix Roig, van lluitar fins al tercer set, però finalment, el resultat va ser 6/2, 3/6, 7/5; i la parella 3 amb Albert Frutos i Gerard Torrell, tampoc va tenir gaires opcions i van perdre el seu matx per un doble 6/2. La propera setmana, els nois de la Plana rebran a casa al Padel Reus A, diumenge 17 de març a les sis de la tarda.

Finalment, el Masculí B va ser el vencedor de la jornada pel que fa els equips masculins, ja que es va imposar per 1-2 al Maspassamaner C. De parella 1 van jugar David Armengol i Ramon Invernon que van guanyar per un doble 0/6; la parella 2, formada per Guillem Voltas i Jose González també van fer el mateix resultat (0/6, 0/6); i finalment, la parella 3 amb Albert Montes i Carles Gallart Olivé, van caure per 6/4, 6/2. La propera jornada, els nois de la Plana rebran la visita del Padel Indoor Baix Penedès Bellvei D, dissabte a les 11 del matí.