L’Equip de Veterans de la Plana va saber imposar-se al Tennistdb divendres passat, on van poder sumar 3 punts molt treballats. L’altre triomfador del cap de setmana va ser el Femení A que segueix amb la ratxa positiva de resultats en la seva estrena en la 2a Categoria de la Lliga Catalana de Pàdel i aconsegueix col·locar-se en la segona posició de la classificació provisional.

Les noies del Femení A van rebre a casa la visita del Punto Padel A que fins la 5a jornada tenien la segona posició de la classificació. La victòria per 2 a 1 davant les de Santa Oliva, va fer que també les podessin avançar i situar-se tan sols darrera del Cub Sports Cambrils, que encapçala la lliga de la 2a Categoria. Per la Plana d’en Berga van jugar de parella 1 Sandra Ferrer i Marina Invernon que van imposar-se per 6/4, 7/5; la parella 2 amb Sandra Garcia i Mamen Milian, van caure per 3/6, 6/2, 1/6; i la parella 3 amb Sandra Farré i Rocío Castro, es van imposar al tercer set fent un resultat final de 6/3, 3/6, 6/4. La propera jornada, les noies de la Plana es desplaçaran a Tarragona per jugar contra el TPI B, dissabte 23 de març a dos quarts de cinc de la tarda.

L’Equip Femení B, per la seva banda, continua l’adaptació a la 3a Categoria Grup C, i no va tenir opcions davant el Pàdel Indoor Baix Penedés Bellvei A, on van perdre per 3 a 0. De parella 1 van jugar Núria Valldosera i Yolanda Tomàs que van caure per 6/0, 6/1; la parella 2 formada per Judit Mestres i Lydia Plana va fer-ho per 6/2, 6/1; i la parella 3 amb Ascen López i Elena Garcia tampoc va tenir opcions i van cedir el seu enfrontament per 6/0, 6/1. La propera setmana el Femení B rebrà a casa la visita del Club Tennis Montblanc, diumenge 24 a dos quarts d’onze del matí.

L’Equip Femení C, de la 4a Categoria Grup D, va enfrontar-se al Club Sports Padel Cunit B on tampoc van poder sumar cap punt. De parella 1 van jugar Ion Salat i Carme Calaf que van caure per 2/6, 4/6; la parella 2 formada per Maria Gallart i Núria Lluís van fer-ho per 1/6, 0/6; i la parella 3 amb Gemma Montserrat i Cristina Uterga tampoc van tenir opcions i van caure per 0/6, 2/6. En la setena jornada de lliga, les noies de la Plana es desplaçaran a Calafell per jugar contra el Club Spartans Calafell B dissabte 23 a les 11 del matí.

Pel que fa els equips masculins, l’Equip Masculí A (2a Categoria) va rebre la visita del Padel Reus A on no va poder sumar cap punt en els enfrontaments. La parella 1 formada per Gerard Cuadrat i Ivan Rodon van perdre per 4/6, 2/6; la parella 2 amb Tente Casado i Raul Olmo, van fer-ho per 1/6, 3/6; i la parella 3 amb Manel Castaño i Aleix Roig, van cedir el seu matx per un doble 4/6. La propera setmana es desplaçaran a Santa Oliva per jugar contra el Punto Padel A, diumenge a les 12 del migdia.

L’Equip Masculí B, de la 5a Categoria Grup B, va poder sumar un punt del seu enfrontament contra el Club Pàdel Indoor Baix Penedés Bellvei D. La parella 1 amb Javi Pérez i Manolo Chouza van imposar-se per 6/4, 4/6, 6/3; la parella 2 formada per Jose González i Guillem Voltas van caure per un ajustat doble 5/7; i la parella 3 amb Xavi Peña i Albert Montes van caure per 1/6, 6/7. El cap de setmana que ve, els nois de la Plana jugaran contra el Tot Padel Reus Borges del Camp, dissabte 23 a les 7 de la tarda.

Pel que fa l’equip dels Veterans, va ser el gran triomfador del cap de setmana amb una victòria per 3 a 0 davant el Tennistdb. La parella 1 amb Robert Agudo i Albert Mestres es van imposar en tres sets per 6/2, 3/6, 6/1; la parella 2 formada per Quico Vidal i Ivan Rodon van fer-ho per 6/7, 6/3, 6/1; i la parella 3 amb Aleix Roig i Raul Olmo van guanyar el seu enfrontament per un doble 6/4. El proper divendres 22 de març, els veterans rebran la visita del Gimnàstic de Tarragona a dos quarts de nou del vespre.