El 1976 el nostre club va començar a donar els primers passos en el món de l’esport. Vam començar amb el Tennis, eix central de la nostra activitat als inicis i que en els darrers anys ha quedat eclipsat pel pàdel, però els amants de la raqueta tenim ganes de donar-ho tot a la terra batuda i és per això que aquest any volem tornar als inicis organitzant una Lliga de Primavera de Tennis!

No us compliqueu gens la vida!!! Busqueu una parella (mixta, femenina, masculina, el que vosaltres voleu!) i en funció dels inscrits muntarem la graella de partits! Tots contra tots i a gaudir del tennis!

Us podeu apuntar a través de l’App Reservaplay, pel WhatsApp del Club al 659 561 324 o clicant aquí.

La lliga està prevista que s’iniciï a principis d’abril! Ahh i haurà welcomepack per cada jugador!

Recupereu la raqueta i apunteu-vos!! Ens ho passarem molt bé!