L’Equip Femení A del Club Tennis Plana d’en Berga va poder sumar 3 punts en el seu enfrontament i es situa en la 2a posició de la 2a Categoria de la Lliga Catalana de Pàdel.

Les vallenques van enfrontar-se al cuer de segona, el TPI B, el passat dissabte 23 de març. La parella 1 formada per Rocío Castro i Sandra Ferrer van guanyar per 5/7, 3/6; la parella 2 amb Sandra Garcia i Mamen Milian, van imposar-se per 2/6, 4/6; i finalment, la parella 3 formada per Aina Invernon i Sandra Farré, van sumar el tercer punt per 6/7, 5/7. Amb els tres punts a la saca, les noies de la Plana escalen fins a la segona posició amb la que rebran la setmana que ve la visita del Cub Sports, actual primer classificat. L’encontre serà diumenge a les 12 del migdia a la Plana.

L’Equip Femení B, va rebre la visita del Club Tennis Montblanc, amb qui estaven empatades a 5 punts en la classificació de la 3a Categoria Grup C fins diumenge. Les de la Conca es van saber imposar en l’enfrontament i van guanyar a les de la Plana per 1 a 2. Per la Plana d’en Berga van jugar de parella 1, Montse Olivé i Carme Escoda, que van caure per 2/6, 6/7; la parella 2 amb Mònica Llagostera i Sandra Saperas, tot i començar el matx cedint el primer set, van saber dominar el partit i van acabar imposant-se per 4/6, 6/1, 6/1; i la parella 3, amb Sílvia Oller i Ascen López, van remuntar el segon set, però van acabar caient al tercer amb un resultat final d’1/6, 6/4, 4/6. La propera jornada el Femení B iniciarà la segona volta de la lliga rebent al Club Sports Padel Cunit A diumenge 31 de març a dos quarts de cinc de la tarda.

L’Equip Femení C per la seva part, va rebre la visita del Club Spartans Calafell B, amb qui van disputar uns partits ben igualats, que van acabar caient del costat de les del Baix Penedès. La parella 1 de la Plana va estar formada per Rosa Montserrat i Conxita Martínez que van cedir el seu enfrontament per 4/6, 6/7; la parella 2 amb Ion Salat i Gemma Montserrat, van caure per 5/7, 4/6; i la parella 3 amb Susi Sabaté i Eli Rodríguez van fer-ho per 0/6, 3/6. La propera setmana, les noies de la Plana, que militen en la 4a Categoria Grup D, rebran la visita del Mes K Padel D, diumenge a dos quarts d’onze del matí.

Pel que fa els equips masculins de la Plana, el Masculí A enguany no acaba de trobar el seu joc en la 2a Categoria i va caure per 0 a 3 davant el Punto Padel A. Per la Plana d’en Berga, van jugar de parella 1 Tente Casado i Robert Agudo, que van caure per 0/6, 6/3, 6/0; la parella 2 amb Aleix Roig i Manel Castaño, van fer-ho per 6/1, 6/3; i la parella 3 amb Dani Ferrerons i Ivan Rodon, van fer-ho pel mateix resultat, 6/1, 6/3. La propera setmana, els nois de la Plana reben la visita del Club Padel Indoor Baix Penedès Bellvei A, diumenge 31 a les sis de la tarda.

L’Equip Masculí B, de la 5a Categoria Grup B, va desplaçar-se a Reus per jugar davant el Tot Padel Reus Les Borges del Camp on tampoc va poder sumar cap punt. La parella 1 amb Ramon Invernon i Albert Montes van caure per 6/2, 7/6; la parella 2 amb Javi Pérez i David Armengol, van fer-ho per 6/0, 6/1; i la parella 3 amb Carles Gallart i Jose González, van perdre per 6/2, 6/0. La propera setmana, com tots els equips del club vallenc, els de la Plana juguen a casa on s’enfrontaran amb el Mes K Padel Z, dissabte 30 de març a les onze del matí.

Finalment, l’equip de Veterans del Club Tennis Plana d’en Berga, va poder sumar amb facilitat els 3 punts davant el Gimnàstic de Tarragona i es situen en la meitat de la graella de la 1a categoria A de Veterans. La propera setmana, els de la Plana descansen i no tornaran a la competició fins el proper dia 5 d’abril, en que rebran la visita del TPI A a dos quarts de nou del vespre.