En la novena jornada de la Lliga Catalana de Pàdel, els Veterans de la Plana es van poder imposar al TPI de Tarragona per 3 a 0.

Els Veterans van haver d’esperar al diumenge a la tarda per enfrontar-se al TPI degut a la pluja que va caure divendres al vespre a Valls i que va provocar l’aplaçament de l’enfrontament. L’espera va anar bé als de la Plana i van guanyar per 3 a 0 als de Tarragona. De parella 1 van jugar Tente Casado i Ivan Rodon, que van imposar-se clarament per un doble 0/6; la parella 2 formada per Albert Mestres i Carles Torreblanca van posar emoció a l’enfrontament i van esperar al tercer set per endur-se el seu matx per 1/6, 6/3, 5/7; la parella 3 amb Robert Agudo i Quico Vidal, van guanyar el seu partit per 6/7, 3/6. El proper divendres 12 d’abril, els veterans rebran al Cub Sports A de Cambrils, a dos quarts de nou del vespre.

L’Equip de Veterans de la Plana d’en Berga.

L’Equip Masculí A, de la 2a Categoria, va desplaçar-se a Torredembarra per jugar contra el Tennistdb A, on van caure per 3 a 0. De parella 1 van jugar Gerard Cuadrat i Tente Casado que van caure per 6/4, 6/2; la parella 2 amb Gerard Torrell i Robert Agudo van cedir el seu enfrontament per un doble 6/3; i la parella 3 amb Xavi Aragonés i Roberto Berná tampoc van tenir opcions i van perdre per un doble 6/2. El proper dissabte 13 d’abril, els nois de la Plana es desplaçaran a Tortosa per enfrontar-se al Club Tennis Tortosa a les 5 de la tarda.

L’Equip Masculí A.

L’Equip Masculí B, de la 5a Categoria Grup B, va visitar Santa Oliva per enfrontar-se al Punto Padel C, on tampoc van poder endur-se cap punt. La parella 1 estava formada per Carles Gallart Olivé i Xavi Segura, que van caure per 6/2, 6/3; la parella 2 amb Xavi Peña i Jose González, no van tenir gaires opcions i van caure per 6/1, 6/0; la parella 3 amb Josep Corrales i Albert Montes, van perdre per un doble 6/1. El proper cap de setmana, l’equip B es desplaçarà a Tarragona per jugar contra el TPI C diumenge 14 a les 3 de la tarda.

L’Equip Masculí B.

Pel que fa els equips femenins, el Femení A va enfrontar-se contra el Global Padel Sports a Vila-seca, on van poder sumar un punt. Per la Plana d’en Berga van jugar de parella 1, Aina Invernon i Isa Martínez, que van caure per 6/1, 6/2; la parella 2 amb Sandra Farré i Sandra Garcia, van imposar-se per un doble 2/6; i la parella 3 amb Mònica Arasa i Mamen Milian, van perdre per 6/4, 6/3. En la desena jornada de lliga de la 2a Categoria, les noies de la Plana rebran el Club Euro Sport A, diumenge a les 12 del migdia.

L’Equip Femení A.

El Femení B per la seva part, també va poder sumar un punt davant el Tennistdb B. La parella 1 amb Montse Olivé i Lydia Plana van imposar-se per 0/6, 3/6; la parella 2 amb Sandra Saperas i Judit Mestres no van tenir gaires opcions i van caure per un doble 6/2; i la parella 3 amb Carme Escoda i Núria Valldosera, van jugar un llarg partit, que finalment va caure pel costat de les torrenques per 4/6, 7/6, 6/1. El proper cap de setmana, les noies de l’equip B que militen en la 3a Categoria Grup C, rebran a casa la visita del Vendrell Padel Club C, diumenge a dos quarts d’onze del matí.

L’Equip Femení B del CT Plana d’en Berga.

L’Equip Femení C també va sumar un punt en el derbi de la jornada amb el Club Tennis Valls B. La parella 1 formada per Conxita Martínez i Tona Voltas van jugar un apasionant partit que es van endur en el tercer set amb un resultat global de 7/6, 1/6, 6/7; la parella 2 amb Rosa Montserrat i Sussi Sabaté van caure per un doble 6/1; i la parella 3 amb Gemma Montserrat i Eli Rodríguez van cedir el seu matx per 6/1, 6/3. El proper dissabte 13 d’abril, les noies de la Plana es desplaçaran a Bellvei per enfrontar-se davant el Club Padel Indoor Baix Penedès Bellvei B, a dos quarts de set de la tarda.

L’Equip Femení C a les instal·lacions del CT Valls.