Una quarantena de participants es van donar cita dissabte 6 d’abril al Club Tennis Plana d’en Berga per tal de disputar la 3a jornada de la Lliga de Botifarra 2018/19. Les vint parelles estaven citades a tres quarts de nou del matí per tal de formalitzar les inscripcions i tot seguit, a les 9 en punt, començar la primera partida. A tres quarts de deu es va fer la parada obligada per degustar l’esmorzar de forquilla que prepara el restaurant del Club i a partir de dos quarts d’onze es van anar jugant les següents partides fins posar punt i final a la jornada cap a quarts de dues del migdia.

En la tercera jornada de la lliga van quedar en primera posició Jordi Balanya i Paco Guerra, en segon lloc Miquel Català i Andreu Ruiz i en tercer lloc Artur Montserrat i Pau Figuerola. La classificació general un cop passades tres jornades, l’encapçalen Manolo López i Fernando Cano, seguits de Víctor Garcia i Dario Blanc i Miquel Català i Andreu Ruiz.

La quarta jornada del Campionat de Botifarra es celebrarà el dia 15 de juny. Tots els interessats que desitgin participar-hi, poden posar-se en contacte amb Guillem Voltas al telèfon 678 772 224.