La desena jornada de la Lliga Catalana de Pàdel va estar marcada pels homenatges que van fer tots els equips de la Plana d’en Berga al que va ser entrenador i jugador del club, Chemo Domènech, traspassat el divendres 12 d’abril. Els jugadors del club vallenc van fer minuts de silenci i duien llaços i braçalets negres en els seus enfrontaments per tal de recordar la seva figura.

Els partits a la Plana d’en Berga van començar, com ja és habitual, el divendres al vespre amb l’Equip de Veterans que rebia al Cub Sports de Cambrils. Els de la Plana van poder sumar un punt i es mantenen en la part mitja de la classificació de la 1a Categoria de Veterans A. Per la Plana, van jugar de parella 1 Ivan Rodon i Xavier Aragonès, que va imposar-se per 6/1, 6/3; la parella 2 amb Tente Casado i Albert Mestres van caure per 3/6, 2/6; i la parella 3 amb Robert Agudo i Quico Vidal, també van perdre per 6/2, 6/1. La propera jornada de lliga la disputaran el proper dia 26 d’abril a Tarragona, on es veuran les cares amb el Mes K Padel a les 9 del vespre.

L’Equip Masculí A, va desplaçar-se fins a les Terres de l’Ebre per jugar contra el Club Tennis Tortosa, on no van poder sumar cap punt en l’enfrontament. La parella 1 formada per Tente Casado i Albert Mestres va caure per 6/2, 6/3; la parella 2 amb Xavi Aragonès i Robert Agudo van fer-ho per 6/1, 6/2; i la parella 3 amb Roger Bordas i Quico Vidal, van perdre 6/2, 6/3. Els de la Plana tanquen la classificació de la 2a Categoria i no tornaran a la competició fins el proper diumenge 28 d’abril, en que rebran el Club Padel Riudoms A, a les sis de la tarda.

El Masculí B de la Plana, tampoc va estar de sort en el seu desplaçament i no va poder sumar cap punt davant el TPI C, en la 5a Categoria Grup B. La parella 1 estava formada per Xavi Segura i Ramon Invernon, que van caure per 6/3, 6/1; la parella 2 amb Xavi Peña i Guillem Voltas, van fer-ho per 6/0, 6/2; i la parella 3 amb Albert Montse i Carles Gallart, van cedir el seu punt per 6/1, 6/4. Els homes B jugaran la propera jornada de lliga a casa, davant el CTR Monterols C, dissabte 27 d’abril a les 11 del matí.

Pel que fa els equips femenins, el Femení A rebia a casa la visita del Club Euro Sport A, on van poder sumar un punt en el seu enfrontament de la 2a Categoria. Per la Plana d’en Berga van jugar de parella 1 Rocío Castro i Sandra Ferrer, que van perdre per un doble 4/6; la parella 2 amb Mamen Milian i Aina Invernon, van caure per 3/6, 2/6; i la parella 3 amb Mònica Arasa i Sandra Farré es van imposar a les rivals, guanyant el seu matx per 6/1, 6/3. Les noies de l’Equip A tornaran a la competició el proper diumenge 28 d’abril a les 11 del matí a casa del Tennis Salou H2O A.

Les noies de l’Equip Femení B van rebre la visita d’un sempre difícil Vendrell Pàdel Club C, però la sort i el bon joc va caure del costat de les vallenques i es van poder imposar per 2 a 1 a les del Baix Penedès. La parella 1 formada per Montse Olivé i Lydia Plana van imposar-se clarament per 6/3, 6/1; la parella 2 amb Judit Mestres i Sílvia Oller van jugar un llarg i emocionant partit que finalment va acabar caient per les de Coma-ruga al tercer set, amb un resultat final de 6/3, 6/7, 6/7; i la parella 3 amb Ascen López i Elena Garcia van treballar dur per endur-se el seu matx per 3/6, 6/4, 7/5. Amb aquests dos punts, les de la Plana escalen posicions en la classificació de la 3a Categoria Grup C i arriben a la 5a posició. El proper enfrontament del Femení B serà el dissabte 27 d’abril a les 12 del migdia a Torredembarra contra el Pàdel Indoor Torredembarra A.

L’Equip Femení C, de la 4a Categoria Grup D, va jugar contra el Club Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei B. La parella 1 formada per Maria José Arévalo i Tona Voltas va caure per un doble 6/2; la parella 2 amb Sussi Vilalta i Conxita Martínez va fer-ho per 6/2, 6/1; i la parella 3 amb Maria Gallart i Yolanda Claros tampoc va tenir opcions i va caure per un doble 6/0. En la 11a jornada de lliga, les noies de l’Equip C descansaran i no tornaran a la competició fins la jornada 12 que serà el diumenge 5 de maig a dos quarts d’una del migdia, en que visitaran les instal·lacions del Vendrell Pàdel Club B.