En un cap de setmana per oblidar pels equips del CT Plana d’en Berga, el Femení A va ser l’únic que va poder sumar un punt en el seu enfrontament davant el Tennis Salou H2O A.

Les noies de la Plana d’en Berga es van desplaçar diumenge al migdia a Salou per enfrontar-se davant el Tennis Salou H2O. Per la Plana van jugar de parella 1 Sandra Ferrer i Rocío Castro, que van caure per 6/1, 6/2; la parella 2 amb Marina Invernon i Sandra García van cedir el seu enfrontament per 6/3, 6/1; i la parella 3 amb Mònica Arasa i Mamen Milian, van sumar un important punt per 4/6, 1/6.  Amb aquest punt, les noies de l’Equip A es mantenen en la 4a posició de la 2a Categoria. El proper enfrontament el tindran el diumenge 5 de maig a les 12 del migdia en que rebran el Club Natació Reus Ploms A.

L’Equip Femení B no va tenir el dia i van caure per 3 a 0 davant el Pàdel Indoor Torredembarra A. La parella 1 formada per Lydia Plana i Mònica Llagostera van perdre per 6/3, 6/1; la parella 2 amb Yolanda Tomàs i Núria Valldosera, van cedir el seu enfrontament per 6/1, 6/2; i la parella 3 amb Ascen López i Sílvia Oller, tampoc van poder fer res davant les torrenques, i van caure per 6/4, 6/2. Amb aquesta derrota, les de la Plana es compliquen el final de temporada i queden a 2 punts del Tennistdb B, últim classificat de la 3a Categoria Grup C. El proper cap de setmana, les de la Plana descansen i no tornen a la competició fins el proper dissabte 11 de maig a dos quarts d’una del migdia a Calafell davant el Club Spartans Calafell A.

L’Equip Femení B al Pàdel Indoor Torredembarra.

Les noies de l’Equip Femení C, de la 4a Categoria Grup D, que aquest cap de setmana descansaven, jugaran el proper diumenge 5 de maig a dos quarts d’una del migdia a Coma-ruga contra el Vendrell Padel Club B.

Pel que fa els equips masculins, tampoc van estar de sort en els seus enfrontaments del cap de setmana i no van poder sumar cap punt entre tots tres.

El Masculí A va rebre la visita del Club Padel Riudoms A, que lluita per l’ascens a la 1a Categoria. La parella 1 de la Plana va estar formada per Aleix Roig i Gerard Cuadrat, que van caure per 2/6, 4/6; la parella 2 amb Ivan Rodon i Robert Agudo, van cedir el seu enfrontament per un doble 2/6; i la parella 3 amb Roberto Berna i Raul Olmo, van caure per 2/6, 3/6. La propera jornada, els de la Plana rebran la visita del TPI A (diumenge 5 de maig a les sis de la tarda), que també encapçala la classificació de la 2a Categoria juntament amb el Riudoms.

L’Equip Masculí B tampoc va poder sumar davant el Club Tennis Reus Monterols C i va caure per 0 a 3. La parella 1 amb Xavi Segura i Xavi Pérez, van caure per 3/6, 0/6; la parella 2 formada per Guillem Voltas i Carles Gallart, van cedir el seu matx per 2/6, 1/6; i la parella 3 amb Manuel Chouza i Xavi Peña, tampoc van tenir gaires opcions i van perdre per un doble 2/6. Dissabte dia 4 de maig, l’equip B, de la 5a Categoria Grup B, es desplaçarà a Riudoms per jugar contra el Club Pàdel Riudoms C a dos quarts de sis de la tarda.

Per últim, l’Equip de Veterans de la Plana, es va desplaçar a Tarragona per jugar contra el Més K Padel. La parella 1 amb Robert Agudo i Xavi Segura, van caure per un contundent doble 6/0; la parella 2 amb Ivan Rodon i Albert Mestres, va cedir el seu partit per 6/0, 6/3; i la parella 3 formada per Aleix Roig i Tente Casado, és la que va tenir més opcions, però va acabar perdent per 7/6, 6/2. El proper cap de setmana, els veterans descansen i tornen a la competició el proper divendres 11 de maig a dos quarts de nou del vespre, en que rebran al Global Padel Sports.

L´Equip de Veterans del CT Plana d´en Berga.

Durant tot el cap de setmana, els diferents equips de la Plana han pogut participar en la campanya “Tu sí que ets important, sigues #sangfluencer” que organitzen els Donants de Sang de l’Alt Camp per animar a tothom que participi en la marató de donants que es celebrarà al Centre Cultural Municipal de Valls el proper dia 8 de maig. Des del club vallenc animen a tothom que pugui, que hi col·laborin donant el millor de cadascú, la seva sang.