Els resultats no han acabat d’acompanyar als equips de la Plana d’en Berga en la 12a jornada de la Lliga Catalana de Pàdel i només les noies de l’Equip Femení A han pogut sumar un punt en el seu enfrontament.

La jornada la van encetar els homes de l’Equip Masculí B dissabte dia 4 quan es van desplaçar a Riudoms per jugar davant el Club Pàdel Riudoms C. Els de la Plana, que militen en la 5a Categoria Grup B van mantenir uns partits molt disputats que van acabar caient tots del costat dels del Baix Camp. De parella 1 van jugar Ramon Invernon i Guillem Voltas, que van perdre per un ajustat 6/1, 3/6, 7/6; la parella 2 formada per Pepito Corrales i Xavi Peña van cedir el seu enfrontament per 6/3, 6/4; i la parella 3 amb Albert Montes i Jose González van caure per 6/4, 7/6. El proper cap de setmana, els homes de l’Equip B rebran la visita del Tennis Salou H2O C dissabte 11 de maig a les onze del matí.

L’Equip Masculí B a Riudoms.

L’altre equip masculí que jugava aquest cap de setmana van ser els nois de l’Equip Masculí A, que rebien al primer classificat de la 2a categoria, el TPI A a casa. Els de la Plana no van tenir gaires opcions davant el rival més fort de la categoria i van perdre per 0 a 3. De parella 1 van jugar Carles Torreblanca i Tente Casado per 1/6, 2/6; la parella 2 formada per Robert Agudo i Roberto Berná van caure per 2/6, 0/6; i finalment, la parella 3 amb Ivan Rodon i Quico Vidal, van cedir el seu matx per 2/6, 4/6. La propera setmana, els nois de la Plana es desplaçaran a Vila-seca per jugar amb el Global Padel Sports A, diumenge 12 de maig a les sis de la tarda.

L’Equip Masculí A.

Pel que fa els equips femenins, l’Equip Femení A va rebre la visita del Club Natació Reus Ploms A, d’on va poder sumar un punt en l’enfrontament en la 2a Categoria. Per les noies de la Plana van jugar de parella 1, Sandra Farré i Sandra Garcia, que van caure per 6/7, 3/6; la parella 2 amb Mònica Arasa i Mamen Milian van imposar-se en un ajustat primer set per 7/6, però van cedir els dos següents per 4/6, 2/6; la parella 3 amb Aina i Marina Invernon, van imposar-se per 2/6, 6/2, 6/1. En al jornada 13, l’Equip Femení A es desplaçarà a Cala Romana per jugar amb el Club Tennis Tarragona B, dissabte 11 a les sis de la tarda.

L’Equip Femení A.

L’Equip Femení C va desplaçar-se a Coma-ruga per jugar contra el Vendrell Padel Club B. Les noies de la Plana, amb baixes considerables en l’equip, no van poder fer res davant les del Baix Penedès i van pedre els seus enfrontaments per 3-0. La propera setmana, les noies de la Plana rebran la visita del Punto Padel B diumenge 12 a dos quarts d’onze del matí.

L’Equip Femení C.

L’equip de Veterans de la Plana i el Femení B, que aquesta setmana descansaven, tornen a la competició la propera jornada. Ells, divendres que ve amb la visita del Global Padel Sports a dos quarts de nou del vespre, i elles el dissabte 11 a dos quarts d’una del migdia a Calafell on s’enfrontaran al Club Spartans Calafell A.