El passat cap de setmana va ser profitós per tres dels sis equips de la Plana d’en Berga, que van poder sumar en els seus enfrontaments.

Les noies de l’Equip Femení A segueixen sumant i fent una molt bona campanya en el seu primer any en la 2a Categoria de la Lliga Catalana de Pàdel. En la 12a jornada es van imposar per 1 a 2 al Club Tennis Tarragona B. De parella 1 van jugar Sandra Ferrer i Aina Invernon, que van caure 6/1, 6/3; de parella 2, Isa Martínez i Mamen Milian, van imposar-se al tercer set per 4/6, 6/3, 2/6; i la parella 3 amb Sandra Farré i Rocío Castro, van guanyar per 3/6, 0/6. La propera setmana, l’Equip Femení A rebrà la visita del Royal Tarraco, diumenge 19 a les dotze del migdia a la Plana.

Equip Femení A

L’Equip Femení B, de la 3a Categoria Grup C, segueix en una mala ratxa de resultats i no va poder sumar cap punt en el seu enfrontament davant el Club Sparans Calafell A. La parella 1, formada per Lydia Plana i Sandra Saperas, no va tenir cap opció i va caure per un doble 6/0; la parella 2 amb Carme Escoda i Montse Olivé va tenir el partit més llarg i disputat, que va acabar caient pel costat de les del Baix Penedès al tercer set, per 6/4, 6/7, 6/3; i la parella 3 amb Judit Mestres i Yolanda Tomàs, tampoc va tenir gaires opcions i van perdre per 6/1, 6/0. La propera setmana, les noies de l’equip B rebran al Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei A, diumenge a dos quarts d’onze del matí.

Equip Femení B

L’Equip Femení C va rebre la visita del Punto Padel B diumenge al matí. Les noies de la Plana van lluitar fins al final, però no van poder sumar cap punt en aquest enfrontament. La parella 1 formada per Maria José Arévalo i Rosa Montserrat, van caure per 4/6, 2/6; la parella 2 amb Sussi Vilalta i Ion Salat, van cedir el seu matx per 4/6, 1/6; i la parella 3 formada per Maria Gallart i Gemma Montserrat, van posar contra les cordes les del Baix Penedès, però finalment, van caure al tie break del tercer set, fent un resultat global de 6/1, 0/6, 6/7. La propera setmana, les noies de l’Equip C, de la 4a Categoria Grup D, rebran la visita del Club Tennis Romaní.

Equip Femení C

Pel que fa els equips masculins, el Masculí A, de la 2a Categoria, no va tenir problemes per imposar-se al Global Pàdel Sports A, on van poder sumar els tres punts que estaven en joc. La propera jornada, els nois de la Plana rebran a casa el Tot Pàdel Reus A, diumenge 19 de maig a les sis de la tarda.

L’Equip Masculí B, que milita en la 5a Categoria Grup B, va sumar dos importants punts davant el Tennis Salou H2O B. La parella 1 formada per Guillem Voltas i Javi Pérez es van imposar per un doble 6/3; la parella 2 amb Manuel Chouza i Jose González, també van guanyar el seu enfrontament per 6/4, 6/3; i la parella 3, formada per Albert Montes i Pepito Corrales, no va tenir gaires opcions i va caure per 3/6, 0/6. El proper cap de setmana, els nois de la Plana rebran el Maspassamaner C, dissabte 18 de maig a les onze del matí.

Equip Masculí B

Per últim, l’equip dels Veterans de la Plana, van rebre la visita del Global Pàdel Sports on no van poder sumar cap punt. La parella 1 amb Xavi Aragonès i Ivan Rodon, van caure per un doble 4/6; la parella 2 formada per Quico Vidal i Albert Mestres, van cedir el seu matx per 1/6, 4/6; i la parella 3 amb Dani Ferrerons i Gerard Peris, tampoc van tenir gaires opcions i van perdre per 4/6, 2/6. El proper divendres 17 de maig, els homes de la Plana es desplaçaran a Torredembarra per enfrontar-se al Tennistdb a un quart de deu del vespre.

Equip de Veterans del Club Tennis Plana d’en Berga