El passat diumenge, l’Equip Femení A del Club Tennis Plana d’en Berga no va tenir gaires problemes per superar el Royal Tarraco de Tarragona, enfrontament de la 2a Categoria de la Lliga Catalana de Pàdel.

Les noies de la Plana van imposar-se per 3 a 0 davant les tarragonines en la 14a Jornada de la Lliga Catalana. De parella 1 van jugar Mònica Arasa i Mamen Milian, que van guanyar el seu matx per 6/1, 6/2; la parella 2 formada per Sandra Farré i Rocío Castro, es van imposar per 6/1, 6/4; i la parella 3 amb Aina i Marina Invernon, van fer-ho per un doble 6/4. Amb aquesta victòria, les noies de la Plana segueixen una setmana més en la 5a posició de la 2a Categoria. La propera setmana es deplaçaran a Santa Oliva per enfrontar-se al Punto Padel A, les terceres classificades.

L’Equip Femení A abans de l’enfrontament amb el Royal Tarraco.

L’Equip Femení B va perdre el seu cara a cara amb les primeres classificades de la 3a Categoria Grup C, el Club Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei A i no va poder sumar cap punt. La parella 1 formada per Montse Olivé i Carme Escoda van caure per un doble 2/6; la parella 2 formada per Lydia Plana i Mònica Llagostera, va mantenir el partit més disputat de la jornada arribant al tercer set, que va caure del costat de les del Baix Penedès per 4/6, 6/4, 3/6; finalment, la parella 3 amb Núria Valldosera i Sílvia Oller, no van tenir gaires opcions i van cedir el seu matx per 2/6, 0/6. La propera setmana serà l’última jornada de lliga de la 3a Categoria i enfrontarà les noies de la Plana amb el Montblanc. Aquest enfrontament directe en la cua de la classificació marcarà quins dels tres equips de la cua (Femení B de la Plana, Montblanc o Tennistdb B) tornaran a la 4a Categoria la temporada vinent.

L’Equip Femení B.

L’Equip Femení C per la seva part, tampoc va poder sumar davant el Club Tennis Romaní, però no va poder sumar cap punt. La parella 1 formada per Tona Voltas i Conxita Martínez van caure per un doble 2/6; la parella 2 amb Sussi Vilalta i Rosa Montserrat, van plantar cara a les del Baix Penedès, però finalment, el tercer set de desempat va caure del costat de les Vendrellenques per 1/6, 6/1, 4/6; per últim, la parella 3 amb Maria Gallart i Gemma Montserrat, van cedir el seu enfrontament per un doble 1/6. La propera setmana, les noies de la Plana, de la 4a Categoria Grup D, es desplaçaran a Cunit per jugar davant el Club Sports Pàdel Cunit B, diumenge 26 de maig a les sis de la tarda.

L’Equip Femení C.

Pel que fa els equips masculins, l’Equip Masculí A va caure per 0 a 3 davant el Tot Padel Reus A, els primers classificats de la 2a Categoria. De parella 1 van jugar Gerard Torrell i Tente Casado que van caure per 3/6, 1/6; la parella 2 amb Xavi Aragonès i Manel Castaño, van lluitar fins arribar al desempat del tercer set, que van acabar cedint per un resultat global de 3/6, 7/6, 3/6; la parella 3 formada per Quico Vidal i Albert Mestres, no va tenir gaires opcions i va caure per 1/6, 3/6. El proper cap de setmana els nois de la Plana jugaran contra el Padel Reus A diumenge 26 a les cinc de la tarda.

L’Equip Masculí A.

L’Equip Masculí B, que milita en la 5a Categoria Grup B, va ser un dels grans triomfadors de la jornada amb la seva victòria davant el Maspassamaner C, amb els que es van imposar per 3 a 0. La parella 1 formada per Ramon Invernon i Xavi Segura van guanyar per 6/3, 5/7, 6/4; la parella 2 amb Javi Pérez i Manuel Chouza es van imposar per un doble 6/0; i la parella 3 formada per Carles Gallart i Josep Corrales, van fer-ho per 6/2, 6/1. El proper cap de setmana els nois de l’equip b es desplaçaran a Bellvei per jugar contra el Club Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei D, diumenge 26 a dos quarts de sis de la tarda.

L’Equip Masculí B.

Finalment, els Veterans del Club Tennis Plana d’en Berga van guanyar per 1 a 2 al Tennistdb. La parella 1 formada per Albert Mestres i Quico Vidal es van imposar per 4/6, 1/6; la parella 2 amb Robert Agudo i Xavi Aragonès van guanyar el seu matx per 2/6, 4/6; i la parella 3 amb Tente Casado i Gerard Peris van caure al tercer set amb un resultat global de 6/4, 6/7, 6/3. La propera jornada, els homes de la Plana es desplaçaran a Tarragona per jugar divendres a les nou del vespre amb el Gimnàstic de Tarragona.

L’Equip de Veterans a les instal·lacions del Tennistdb.