Després que la temporada passada les noies de l’Equip Femení B pugessin de categoria i juguessin per primer cop a 3a, una mala temporada amb resultats molt irregulars, han fet que les de la Plana quedessin en la darrera posició de la 3a Categoria Grup C i la temporada vinent militaran de nou a la 4a.

Les noies de l’Equip Femení B havien de guanyar dos punts per poder assolir la permanència, però van caure per 2 a 1 davant el Club Tennis Montblanc. La parella 1 de la Plana formada per Montse Olivé i Lydia Plana no van tenir gaires problemes per guanyar el seu matx per 6/3, 6/0; la parella 2 amb Sandra Saperas i Mònica Llagostera, van tenir un inici brillant, però les de Montblanc van començar a entrar en el partit i van acabar perdent al tercer set per 1/6, 6/4, 6/2; i per últim la parella 3 amb Sílvia Oller i Carme Escoda, van fer un molt bon partit, que va acabar caient del costat de les de la Conca també al tercer set, fent un resultat global de 6/4, 5/7, 6/3. Amb aquest punt, les noies de la Plana queden últimes en la classificació de la 3a Categoria Grup C i posen punt i final a la seva participació en la Lliga Catalana de Pàdel 2019.

L’Equip Femení B al CT Montblanc

Pel que fa els altres equips femenins, el Femení A, de la 2a Categoria, va desplaçar-se a Santa Oliva per jugar davant el Punto Padel A, tercer classificat, on no va poder sumar cap punt. La parella 1 formada per Sandra Ferrer i Sandra Garcia va caure per 6/3, 6/2; la parella 2 amb Mònica Arasa i Sandra Farré van fer-ho per un doble 6/3; i la parella 3 amb Marina Invernon i Rocío Castro van fer-ho per un doble 6/2. La propera setmana, les noies de la Plana rebran al TPI B diumenge 2 de juny a les 12 del migdia.

L’Equip Femení A a les instal·lacions del Punto Padel A

L’Equip Femení C va visitar el Club Sports Padel Cunit B, on tampoc van poder sumar. La parella 1 formada per Tona Voltas i Conxita Martínez van caure al tercer set amb un resultat de 6/2, 4/6, 6/0; la parella 2 amb Maria José Arévalo i Susi Sabaté van perdre per 6/0, 6/2; i la parella 3 amb Sussi Vilalta i Rosa Montserrat van caure per 6/1, 6/3. La propera setmana les noies de l’Equip C, de la 4a Categoria Grup D, s’enfrontaran amb el Club Spartans Calafell B.

L’Equip Femení C a Cunit.

Pel que fa els equips masculins, el Masculí A, de la 2a Categoria, no va poder sumar en el seu enfrontament davant el Padel Reus. Per la Plana d’en Berga van jugar de parella 1 Quico Vidal i Tente Casado que van caure per 6/0, 6/2; la parella 2 formada per Ivan Rodon i Dani Ferrerons, van cedir el seu partit per 6/2, 6/1; i finalment, la parella 3 amb Xavi Aragonès i Manel Castaño, tampoc van tenir opcions i van caure per 6/1, 6/0. La propera jornada, els nois de la Plana rebran el Punto Padel A diumenge 2 de juny a les sis de la tarda.

L’Equip Masculí A.

L’Equip Masculí B, per la seva part, va poder sumar un punt en el seu enfrontament davant el Baix Penedès Bellvei D. La parella 1 formada per Guillem Voltas i Ramon Invernon van perdre per 6/3, 6/0; la parella 2 amb Manuel Chouza i Xavi Segura van imposar-se per 4/6, 6/7; i la parella 3 amb Albert Montse i Jose González, van caure per un doble 6/1. La propera setmana, els nois de la Plana, que militen en la 5a Categoria Grup B, rebran el Tot Padel Reus Les Borges del Camp, dissabte 1 de juny a les 11 del matí.

L’Equip Masculí B

L’Equip de Veterans, havia de disputar el seu enfrontament de la jornada de lliga el divendres passat a les instal·lacions del Club Gimnàstic de Tarragona, però a causa de la pluja que va caure durant tot el dia, els partits van quedar aplaçats fins dilluns 20 de maig a les 9 del vespre, moment en que els de la Plana van poder sumar els 3 punts que estaven en joc. La parella +50 formada per Tente Casado i Ivan Rodon, van guanyar per 6/2, 5/7, 1/6; la parella +45 amb Xavi Aragonès i Carles Torreblanca, van imposar-se per 1/6, 2/6; i la parella +40 formada per Gerard Peris i Xavi Segura, també van sumar el seu punt fent un resultat de 1/6, 6/3, 1/6 . Els homes de la Plana, que la propera setmana descansen, han posat punt i final a la Lliga Catalana de Pàdel de la 1a Categoria A de Veterans amb aquest enfrontament amb el Gimnàstic i quedaran en la quarta posició de la classificació del seu grup.

L’Equip dels Veterans de la Plana