El Femení i Masculí A del Club Tennis Plana d’en Berga van poder imposar-se el passat cap de setmana al TPI B i Punto Pàdel A respectivament en la 13a jornada de la Lliga Catalana de Pàdel.

L’Equip Femení A, de la 2a Categoria, va rebre la visita del TPI B diumenge al matí. La parella 1 formada per Rocío Castro i Sandra Garcia, van tenir un ajustat partit que va caure del costat de les tarragonines per 4/6, 6/7; la parella 2 amb Mamen Milian i Mònica Arasa, es van imposar per 6/2, 6/3; i la parella 3, amb les germanes Aina i Marina Invernon, van guanyar el seu enfrontament sense complicacions per 6/2, 6/1. La propera setmana, les noies de la Plana jugaran diumenge 9 de juny a les 5 de la tarda contra les primeres classificades de la Lliga, el Cub Sports, a la Plana d’en Berga.

L’Equip Femení C es va desplaçar fins a Calafell per jugar contra el Club Spartans Calafell B on va poder sumar un punt en el seu enfrontament. La parella 1 formada per Tona Voltas i Maria José Arévalo van mantenir un ajustat encontre, que va acabar caient del costat de les del Baix Penedès per 6/1, 4/6, 6/2; la parella 2 amb Sussi Vilalta i Rosa Montserrat, van caure per 6/3, 6/2; i la parella 3 formada per Gemma Montserrat i Ion Salat, van imposar-se per 0/6, 5/7. La propera setmana, les noies de l’equip C, de la 4a Categoria Grup D, jugaran dissabte 8 de juny a dos quarts de sis de la tarda contra el Mesk Padel D.

Pel que fa els dos equips masculins que tenien competició aquesta jornada, el Masculí A de la 2a Categoria va rebre la visita del Punto Padel A on va poder sumar 2 punts. La parella 1 formada per Quico Vidal i Gerard Torrell, van imposar-se per 4/6, 6/4, 6/4; la parella 2 amb Xavier Aragonès i Manel Castaño, van guanyar el seu matx per 7/6, 6/3; i la parella 3 també va guanyar el seu punt i va arrodonir el 3 a 0 final. En la 14a jornada, els nois de la Plana jugaran a Bellvei contra el Club Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei A, diumenge 9 de juny a dos quarts de set de la tarda.

L’Equip Masculí B, va rebre la visita del Tot Padel Reus Borges del Camp, on no va poder sumar cap punt. La parella 1 formada per Ramon Invernon i Carles Gallart van caure per 0/6, 2/6; la parella 2 amb Guillem Voltas i Xavi Pérez van fer-ho per 1/6, 3/6; i la parella 3 amb Manuel Chouza i Albert Montes tampoc van tenir gaires opcions i van perdre per 1/6, 2/6. El proper cap de setmana, els nois de l’Equip C, que milita en la 5a Categoria Grup B, es deplaçaran a Tarragona per jugar contra el Mesk Padel Z, dissabte a les set de la tarda.