En el tram final de la temporada 2019, tres dels quatre equips del Club Tennis Plana d’en Berga que encara disputen la Lliga Catalana de Pàdel van poder sumar en la penúltima jornada de competició.

L’Equip Femení A va rebre la visita del Cub Sports de Cambrils, les primeres classificades de la 2a Categoria, on van poder sumar un punt en el seu enfrontament. La parella 1 formada per Sandra Garcia i Mònica Arasa van imposar-se per 2/6, 5/7; la parella 2 amb Rocío Castro i Marina Invernon van caure per un doble 6/0; i la parella 3 formada per Mamen Milian i Mercè Frutos, van cedir el seu matx per 6/4, 6/3. La propera setmana, en la darrera jornada de la Lliga Catalana de Pàdel, les noies de la Plana rebran al Global Padel Sports diumenge 16 de juny a les 12 del migdia al club vallenc.

L’Equip Femení C també va poder sumar un punt en el seu cara a cara amb el Mesk Padel D. La parella 1 formada per Maria José Arévalo i Carme Calaf van imposar-se per 6/7, 7/5, 7/6, la parella 2 amb Maria Gallart i Ion Salat van caure per 6/4, 6/3 i la parella 3 amb Gemma Montserrat i Míriam Cabré, tampoc van tenir opcions i van cedir el seu enfrontament. Per les noies de l’Equip C, de la 4a Categoria Grup D, la lliga finalitzarà la propera setmana amb el derbi vallenc contra el Club Tennis Valls B, diumenge a dos quarts d’onze del matí.

Pel que fa els equips masculins, l’Equip Masculí A, de la 2a Categoria, va desplaçar-se a Bellvei per jugar davant el Club Padel Indoor Baix Penedès Bellvei A on van poder sumar un punt dels tres que estaven en joc. La parella 1 amb Tente Casado i Albert Frutos van caure per 6/1, 6/3; la parella 2 formada per Xavi Aragonès i Manel Castaño van fer-ho per 6/2, 4/6, 6/2; i la parella 3 es va imposar per un doble 6/4. En la darrera jornada de la lliga, els de la Plana rebran el Tennistdb diumenge a les sis de la tarda.

Per últim, els nois de l’Equip Masculí B no van tenir gaires opcions davant el MesK Padel Z i van caure per 3 a 0. La parella 1 formada per Xavi Segura i Xavi Pérez van perdre per 6/0, 6/1; la parella 2 amb Ramon Invernon i Albert Montes van fer-ho per 6/2, 6/1; i la parella 3 amb Josep Corrales i Carles Gallart, tampoc va tenir opcions i va caure per 6/0, 6/1. Els nois de l’Equip B, de la 5a Categoria Grup B, finalitzen la lliga reben divendres 14 de juny a dos quarts de nou del vespre amb el Punto Padel C.