Durant la setmana del 29 de juliol al 4 d’agost es va disputar el Torneig Bronze Head que organitza la Federació Catalana de Pàdel al Club Tennis Plana d’en Berga.

Un total de 21 parelles femenines i 36 parelles masculines, de tota la província, es van donar cita a les instal·lacions del club vallenc. Dilluns van començar els partits corresponents a la 2a categoria masculina i dimarts es van incorporar les noies de la 2a categoria femenina. Al final de la setmana es van afegir els jugadors i jugadores de la 1a categoria.

Els pronòstics es van complir i els caps de sèrie de les dues categories es van proclamar campions del Bronze vallenc, Sergio Bursa i Lucas Casella en la secció masculina i Laura Casanova i Maria Freixas en la femenina.

Bursa i Casella es van imposar clarament a Ferran Barceló i Eduard Mata per un impactant 6/0, 6/2. En la final femenina, Casanova i Freixas van tenir un partit més disputat davant Ester Puntes i Lydia Mestre, on les primeres es van endur el matx per un doble 6/3.

Com a novetat en la categoria femenina, es va finalitzar el quadre de la 2a categoria, que va enfrontar en la final Judit Pujol i Victoria Gaido amb Carla Alvarez i Marta Quintana. En el duel, es va imposar la veterania, i Pujol i Gaido es van endur la final.

Pel que fa els enfrontaments de consolació, en la 1a categoria femenina, la final va enfrontar Lis Sanahuja i Lydia Plana amb Mònica Arasa i Sandra Farré. Les dues últimes, més sòlides a la pista, es van endur la final. En la consolació de la 2a categoria femenina, la final es va disputar dissabte a la tarda i va enfrontar Xesca Barberà i Mar Rozas amb Sandra Saperas i Ascen López. En aquest cas, la victòria va ser per Barberà-Rozas. Per últim, la final de consolació masculina de la 2a categoria, va posar cara a cara Andres Andreu i Alexander Blanco amb Eduard Cano-Vaca i Alan Morato. Després d’un partit molt disputat, la final va caure del costat d’Andreu – Blanco.

En finalitzar l’entrega de premis del Bronze, es va procedir a realitzar un sorteig de material i roba esportiva i vi i es va degustar un petit aperitiu per a tots els assistents gentilesa de Patates Palau i Vermut Montseta.

Amb la finalització d’aquest Torneig Bronze a la Plana d’en Berga, s’arriba a la parada estiuenca en la competició, que reprendrà el mes de setembre a la província de Tarragona, amb el primer torneig Bronze del Golf Costa Daurada, Tarragona Sports Center al Catllar.

 

📷 Si voleu consultar totes les fotografies del dia a dia del Bronze, podeu CLICAR AQUÍ o anar a la pàgina del Facebook de la Plana! Recordeu indicar d’on procedeixen les fotografies, si és que les voleu compartir amb els vostres amics/gues 😉