Esteu preparats? Un any més arriben els Jocs Olímpics de la Plana seguits del sopar de Festa Major!

Des de fa tres anys que un grup de socis van recuperar aquesta activitat, cada final d’estiu ha estat un èxit de participació i bon ambient amb els Jocs Olímpics de la Plana!

L’activitat que és oberta a tothom (socis i no socis) i és gratuïta, permet passar unes 12 hores d’esport amb la família i amics. Pàdel, tennis, bàsquet, futbol, petanca, tennis taula, dòmino, botifarra, i moltes altres activitats aptes per a tots els públics i totes les edats!

Els Jocs Olímpics començaran divendres 30 d’agost a la tarda i finalitzaran dissabte 31 al migdia!

I per rematar el dissabte, farem el sopar de festa major d’enguany seguit del repartiment de premis de les diferents lligues que s’han disputat al nostre club durant la temporada 2018/19 i finalitzarem la jornada amb un ball amenitzat pel Dj Pep de la companyia Loren!

S’apropa un gran cap de setmana al nostre club!! Us ho pedreu???? Veniu i gaudiu-ne!!! Us esperem!