Ahir dissabte 28 de setembre de 2019 es va disputar al nostre club l’exprès de pàdel categoria mixta. A dos quarts de cinc van començar puntualment els partits de les dues categories que es van confeccionar. Els 40 participants en el torneig exprès van gaudir de la tarda amb un temps ideal per la pràctica del pàdel.

Un cop disputats els quadres de la lligueta de les dues categories, es van fer creuaments amb els diferents grups per arribar, a les 9 del vespre i jugar les semifinals i finals.

En la primera categoria, els finalistes van ser Manel Castaño i Sandra Garcia, que es van veure les cares amb Anton Rozas i Xesca Barberà. Aquests últims van ser els que es van endur el matx, proclamant-se campions de la 1a categoria. Els finalistes gaudiran d’un parell d’ampolles del vi rosat “Flors i Violes” del Celler Mas Vicenç de Cabra del Camp. Els campions van endur-se un parell d’ampolles de cava del Celler Ronadelles, Cap de Ruc, de Cornudella del Montsant.

En la segona categoria, la final va ser molt disputada i igualada. Carles Gallart i Montse Olivé van lluitar fins al tie break, que finalment va caure del costat de Jordi Ferrer i Raquel Frances. Els premis pels finalistes i campions, van ser iguals que els de la primera categoria.

Des de l’organització agraïm a tots i totes la col·laboració i participació amb les diferents activitats que realitzam al nostre club i esperem veure-us ben aviat en els propers esdeveniments!!!!