Aquest cap de setmana s’inicia una nova edició, renovada, de la Lliga Catalana de Pàdel. La temporada 2019/20 s’enceta amb diferents canvis en el format i durada de la lliga, que enguany s’adapta a la resta de competicions esportives iniciant-se al mes d’octubre, i finalitzant els mesos de maig/abril, en funció del grup en el que es jugui.

El Club Tennis Plana d’en Berga participarà aquest any amb sis equips: dos masculins, tres de femenins i un de veterans. L’Equip Masculí A, militarà un any més en la 2a Categoria, on viuran un derbi comarcal amb els recent ascendits Puigpelat A. L’Equip Masculí B, seguirà un any més a la 5a Categoria Grup B on trobarà dos equips comarcals: el CT Valls C i un nou club que s’estrenarà enguany a la comarca, el Club Deportiu Vallmoll. Els Veterans de la Plana jugaran la temporada 2019/20 en la 1a Categoria provincial.

Pel que fa els equips femenins, l’Equip Femení A, després d’una bona arrencada la temporada passada, segueix a la 2a Categoria on de ben segur lluitaran per estar al cap de munt de la classificació. L’Equip Femení B, lluitarà per ascendir de categoria donant guerra en la 4a Categoria Grup D. Les noies de l’Equip Femení C també militaran en la 4a Categoria, en aquest cas, grup B, on tindran un doble derbi comarcal amb el Club Tennis Valls B i el Pàdel Puigpelat B.

L’agenda de la Lliga Catalana d’aquest cap de setmana és la següent:

  • Pàdel Maspassamer A – CT Plana d’en Berga Femení C, dissabte 19 a les 12:30 del migdia.
  • CT Plana d’en Berga Femení A – Tot Pàdel Reus A, el dissabte 19 a les 5 de la tarda.
  • CT Plana d’en Berga Femení B – CT Barà B, diumenge 20 a les 10:15 del matí.
  • CT Plana d’en Berga Masculí A – Punto Pàdel A, diumenge 20 a les 11:45 h.
  • CSP Cunit B – CT Plana d’en Berga Masculí B, diumenge 20 a les 16:30 h.