Aquest cap de setmana s’ha donar el tret de sortida a la temporada 2019/20 de la Lliga Catalana de Pàdel que organitza, un any més, la Federació Catalana de Pàdel.

Els equips femenins de la Plana d’en Berga han començat amb molt bon peu la nova temporada, enduent-se les victòries en els seus enfrontaments.

L’Equip Femení A, en la 2a Categoria, van disputar els seus partits dissabte a la tarda davant el Tot Pàdel Reus A. Les de la Plana van poder sumar dos punts en aquest enfrontament dels tres que estaven en joc. De parella 1 van jugar Mònica Arasa i Rocío Castro que no van tenir gaires problemes per imposar-se 6/1, 6/3; la parella 2 amb Aina Invernon i Marina Invernon, van caure per un doble 3/6; i la parella 3 amb Macu Hernández i Isa Martínez es van imposar per un doble 6/3. La propera setmana les noies de l’Equip A es desplaçaran a Riudoms per jugar amb el Club Pàdel Riudoms A, diumenge 27 d’octubre a dos quarts d’onze del matí.

L’Equip Femení B va rebre la visita del Club Tennis Barà B diumenge al matí. L’Enfrontament es va iniciar amb amb gairebé una hora de retard degut a la pluja que va caure intermitentment a Valls, però es va poder jugar sense més incidència. La parella 1 de la Plana va estar formada per Montse Olivé i Lydia Plana que es van imposar per 6/3, 6/2; la parella 2 amb Carme Escoda i Yolanda Tomàs van guanyar per un doble 6/1; i la parella 3 formada per Núria Valldosera i Maria Gandia, van endur-se el matx per 6/0, 6/1. Amb aquests tres punts les noies de l’Equip B, de la 4a Categoria Grup D, arrenquen amb optimisme una nova temporada per mirar de tornar a la 3a Categoria, d’on van descendir la temporada passada. El proper enfrontament el tindran dissabte 26 d’octubre a les onze del matí a Calafell amb el Club Spartans Pàdel Calafell B.

Finalment, l’Equip Femení C, que va ser el que va encetar la competició aquesta temporada, va enfrontar-se amb el Mas Passamaner A dissabte al migdia. Les noies de l’Equip C van saber imposar-se i van guanyar 2 a 1. La parella 1 amb Rosa Voltas i Carme Calaf, van tenir un ajustat matx que va caure del costat de les rivals per 7/5, 6/3; la parella 2 amb Gemma Montserrat i Susanna Vilalta van imposar-se clarament per 1/6, 3/6; i la parella 3 formada per Núria Lluís i Sònia Valldosera van saber gestionar molt bé el seu partit que es van acabar enduent per 4/6, 5/7. La propera setmana, l’Equip Femení C, de la 4a Categoria Grup B, rebrà el Club Tennis Tarragona D diumenge 27 a un quart d’onze del matí.

Els equips masculins de la Plana, no van estar gaire de sort en l’inici de la nova temporada de la LLiga Catalana i no van poder sumar cap punt en els seus enfrontaments. L’Equip Masculí A, en la 2a Categoria, va enfrontar-se al Punto Padel A de Santa Oliva. La parella 1 formada per Tente Casado i Aleix Roig van disputar un partit molt renyit que la pluja va fer parar en alguna ocasió i que va acabar caient al tercer set a favor dels de Santa Oliva per 4/6, 7/6, 5/7; la parella 2 amb Quico Vidal i Manel Castaño van caure per 6/2, 1/6, 1/6; i la parella 3 formada per Albert Mestres i Iban Rodon, van perdre el seu enfrontament per 2/6, 3/6. En la segona jornada de la Lliga, els nois de la Plana jugaran a casa del Padel Reus A diumenge 27 d’octubre a les 5 de la tarda.

Tancaven els enfrontaments d’aquesta primera jornada de la Lliga els nois de l’Equip Masculí B, que es van desplaçar a Cunit per jugar amb el CSP Cunit B, de la 5a Categoria Grup B. La parella 1 formada per Albert Montes i Adrià Bové van jugar el partit més disputat, però van acabar caient per 6/4, 6/2; la parella 2 amb Jose González i Emili Manresa, van cedir el seu enfrontament per 6/1, 6/0; i la parella 3 amb Ian Ribas i Ruben Ruiz, van perdre per 6/2, 6/0. La propera setmana els nois de la Plana tindran el primer derbi comarcal de la temporada, enfrontant-se dissabte 26 a un quart d’onze del matí amb el CP Vallmoll.

El proper cap de setmana iniciarà la competició de la Lliga Catalana, l’únic dels equips que queda pendent entrar en competició, els Veterans de la Plana d’en Berga. S’enfrontaran el diumenge 27 d’octubre a les sis de la tarda a Cambrils davant el Cub Sports A.

Aquí podeu consultar l’agenda per la 2a jornada de la Lliga Catalana 2019/20: