La sort no va estar del costat dels equips de la Plana d’en Berga el passat cap de setmana i només l’Equip Femení B va guanyar el seu enfrontament en la segona jornada de la Lliga Catalana de Pàdel.

Dels equips femenins, l’Equip A va poder sumar un punt en el seu encontre davant el Club Pàdel Riudoms A, en la 2a Categoria. La parella 1 amb Rocío Castro i Sandra Farré van caure en tres sets per 4/6, 6/1, 6/2; la parella 2 formada per Macu Hernández i Marina Invernon, van cedir el seu partit per un doble 6/4; i la parella 3 amb Isa Martínez i Ascen López, van imposar-se per 2/6, 4/6. La propera setmana hi ha descans per Tots Sants i la lliga tornarà el proper diumenge 10 de novembre en el que les noies de l’Equip Femení A es desplaçaran a Sant Carles de la Ràpita per jugar amb el Pàdel Terres de l’Ebre A a les 12 del migdia.

L’Equip Femení B, de la 4a Categoria Grup D, va guanyar per 1 a 2 al Club Spartan Calafell B. La parella 1 formada per Mònica Llagostera i Lydia Plana es va imposar per un doble 1/6; la parella 2 amb Carme Escoda i Judit Mestres va caure per un doble 6/4; i la parella 3 amb Maria Gandia i Núria Valldosera van guanyar el seu enfrontament per 2/6, 1/6. El diumenge 10 de novembre, les noies de la Plana rebran a casa el Punto Padel B de Santa Oliva, a un quart d’onze del matí.

L’Equip Femení C, va rebre la visita del Club Tennis Tarragona D, de la 4a Categoria Grup B, on no va poder sumar cap punt aquesta setmana. De parella 1 van jugar Maria Gallart i Conxita Martínez, que van perdre el seu matx per 2/6, 1/6; la parella 2 amb Laia Gavaldà i Maria José Arévalo, van caure per un doble 0/6; i la parella 3 formada per Ion Salat i Míriam Cabré, van cedir el seu partit per 1/6, 2/6. Les noies de l’Equip C tenen tres setmanes de descans i no tornaran a la competició fins el diumenge 24 de novembre, que rebran al Golf Costa Daurada B a un quart d’onze del matí.

Pel que fa els equips masculins, no van tenir gaires possibilitats i, no van poder sumar cap punt en els seus enfrontaments. L’Equip Masculí A es va desplaçar a Reus per jugar davant un superior Pàdel Reus A. La parella 1 formada per Tente Casado i Raul Olmo van caure per un doble 6/2; la parella 2 amb Albert Mestres i Quico Vidal, van fer-ho per 6/1, 6/2; i la parella 3 amb Roberto Berná i Roger Bordas, va perdre per 6/0, 6/3. Els nois de la Plana tornaran a la competició el diumenge 10 de novembre a tres quarts de dotze del migdia, quan rebran el Club Tennis Tarragona A de la 2a Categoria.

El Masculí B, de la 5a Categoria grup B, va disputar el primer derbi de la comarca d’enguany, enfrontant-se al CP Vallmoll. La parella 1 formada per Javi Pérez i Emili Manresa va caure per un doble 0/6; la parella 2 amb Adrià Bové i Albert Montes, va mantenir el partit més disputat, però que va caure del costat dels de Vallmoll per 3/6, 4/6; i la parella 3 amb Carles Gallart Olivé i Jordi Fernández, van perdre el seu matx per un doble 1/6. Els nois de l’Equip B tornaran després de la parada de Tots Sants amb un nou derbi, en aquest cas vallenc, davant el CT Valls C, diumenge 10 de novembre a dos quarts de dotze del migdia al Tennis Valls.

Finalment, en la primera jornada dels Veterans d’enguany, no van poder sumar cap punt en el seu desplaçament a Cambrils contra el Cub Sports A. La parella 1 formada per Robert Agudo i Iban Rodon van caure per 6/2, 6/4; la parella 2 amb Carles Torreblanca i Roger Bordas, van fer-ho per 6/3, 6/2; i la parella 3 amb Aleix Roig i Gerard Peris, van perdre per 6/4, 6/2. Els Veterans tornaran a les pistes el proper divendres 15 de novembre a dos quarts de nou del vespre, moment en el que rebran a casa al Padel Terres de l’Ebre.